terug naar het begin | kaart | zoekfunctie

Sindy van Hunen

Hoefijzer Coaching

Omgeving
Lunteren


Coachlocatie

Roekelseweg 2, 6733 BP Wekerom

Afgeronde opleiding(en) Keulseweg:

Equine assisted coach level 1

Registratie geldig tot: 2023

Praktijkervaring:

A

Geboortedatum:

1996

Doelgroep:

Volwassenen en kinderen met een coachvraag. Kinderen met 'gedragsproblemen' zoals ADHD, autisme, faalangst etc.

Thema(s):

Op de thema's die tijdens de coachsessie naar voren komen. Ik ben niet gespecialiseerd in een bepaald onderwerp, maar ik heb wel mijn afstudeerscriptie gericht op kinderen met faalangst in combinatie met paardencoaching. Hierbij heb ik mij een halfjaar lang erg verdiept in kinderen met faalangst en wat paardencoaching voor die kinderen kan betekenen.

Overige opleiding(en):

Ecologische Pedagogiek
Paardencoaching voor Kinderen

Ik ben enthousiast, oplossingsgericht, optimistisch en een doorzetter. Deze eigenschappen helpen mij om er alles aan te doen om mijn coachee op de best mogelijke manier te helpen. Tijdens de coachsessie laat ik de coachee altijd eerst op zijn/haar eigen manier contact maken met het paard waarna ik een passende activiteit aanbied. Dit kan ook al het contact maken met het paard zijn. Wanneer de coachee aangeeft dat het zo oké voor hem/haar is, gaan wij over de ervaring in gesprek. Ik laat de coachee aan het woord, waarbij ik geen woorden in de mond leg en geef op een letterlijke manier terug wat ik gezien heb en ben daarbij open.

Tijdens het coachen zal ik bepaalde technieken en/of methodieken inzetten die ik op dat moment passend vind bij de coachee. Denk bijvoorbeeld aan oplossingsgericht werken.