terug naar het begin | kaart | zoekfunctie

Ellen Van Oekelen

Kuddebeest Coaching

Omgeving
Hoboken, België


Coachlocatie

Kapellen, België

Afgeronde opleiding(en) Keulseweg:

Equine assisted coach level 1

Registratie geldig tot: 2022

Praktijkervaring:

A

Geboortedatum:

1979

Doelgroep:

Individueel vanaf 16 jaar

Duo's

Families en (samengestelde) gezinnen

Teams/groepen

Iedereen die aan zichzelf wil werken, die worstelt met zijn gevoelens na een echtscheiding/trauma/overlijden, die lijdt onder fysieke klachten, die zijn energie wil terugvinden, die zichzelf kwijt is, die doelen wil bereiken, die niet goed in zijn vel zit, die meer inzichten en antwoorden wil, ...

Thema(s):

Burn out, pestgedrag, faalangst, perfectionisme, leren loslaten, hechting, sociaal gedrag, contact maken, grenzen zetten, leren communiceren, onzekerheid, zelfinzicht, stress, keuzes maken, vertrouwen, talenten ontwikkelen, laag zelfbeeld... en alles wat voorbijkomt tijdens de sessie.

Aanvullende disciplines:

Cursus Mindfulness, Opleiding Ethologie, Praktijkopleiding Natural Horsemanship

Overige opleiding(en):

Bachelor Bedrijfscommunicatie

Tijdens een coachsessie met een paard kan je werken aan bewustwording en persoonlijke groei met resultaat op zeer korte termijn. Het paard geeft je helderheid in je overtuigingen en patronen die ervoor zorgen dat je vastloopt in je dagelijkse leven. Je kunt weer aarden, en voelen en beleven wat er in je ziel en lichaam omgaat. De natuur en de nabijheid van de paarden zorgen ervoor dat je in het hier en nu komt. Het paard maakt zichtbaar waar je je niet bewust van bent. Daar kan je dan mee aan de slag om zo opnieuw balans te brengen in je leven. Wat bewust is kun je sturen, wat onbewust is stuurt jou aan.

Daarbij bieden de paarden nog een belangrijke meerwaarde want door de emotioneel veilige omgeving van het paard kan je ook meteen gaan experimenteren met nieuw gedrag en kijken wat werkt voor jou, waar jij je het beste bij voelt. Dit neem je vervolgens mee en kan je toepassen in je dagelijkse leven.

Ik heb het zelf mogen ervaren tijdens mijn allereerste sessie. Ik was op zoek naar inzichten en antwoorden. Waar kwamen mijn klachten vandaan en hoe kon ik deze het beste aanpakken zodat ik niet meer terug zou hervallen. Het paard vertelde mij tijdens deze sessie meer over mezelf dan alle andere begeleiding die ik tot dan toe al had uitgeprobeerd.

 

Vandaag wil ik deze kennis en ervaring delen met iedereen. Ik wil je weer in contact te brengen met je ware zelf, je talenten en passie laten herontdekken, omringd door de liefde van de paarden en de natuur.

 

Iedereen verdient het tenslotte om het beste uit zichzelf en uit zijn leven te halen.

 

Meer info op www.kuddebeest.be

http://www.kuddebeest.be/