welkom | kaart | zoekfunctie | kindercoaches | level 3 coaches

Patricia de Roder

Buiten de Box Coaching

Omgeving
Maarheeze


Coachlocatie

Het Driebos in Maarheeze (noord-brabant)

Afgeronde opleiding(en) Keulseweg:

Equine assisted coach level 1 + equine assisted kindercoach

Registratie geldig tot: 2024

Praktijkervaring:

B

Geboortedatum:

1979

Doelgroep:

Volwassenen

Thema(s):

ZelfontwikkelingIk ben Patricia de Roder en geboren in het dorp Lexmond. Daar ben ik als kind opgegroeid en heb daar een fijne jeugd gehad.
Na het afronden van de lerarenopleiding ben ik na een aantal jaar in het bedrijfsleven gaan werken.
Ik heb bij verschillende kleinere en grote bedrijven gewerkt tot ik besloot om Buiten de Box Coaching te starten.

 

Door de opleiding tot Equine Assisted Coach, mijn ervaring in het onderwijs en het bedrijfsleven heb ik een brede achtergrond m.b.t. de verschillende coachvragen.
Ik specialiseer mij in teams en vragen binnen bedrijven zoals talentontwikkeling, burn-out klachten en teamontwikkelingsvragen.

 

Ik houd van een nuchtere, betrokken aanpak. Niks zweverigs en ik ga zeker niet het gedrag van het paard interpreteren. Ik ga je niet vertellen wat je zou moeten zijn, doen of voelen. De beste die dat weet dat ben jij zelf.
Ik zal objectieve observaties terug geven en vragen stellen. Samen met de paarden experimenteer je met jouw inzichten om ze ook in het dagelijkse leven in te kunnen zetten. Je bent buiten in de natuur met de paarden. Je krijgt letterlijk en figuurlijk de ruimte om zelf te ervaren, te voelen en te experimenteren. Samen met mijn kudde nodig ik je van harte uit om dat te komen ervaren!

https://www.buitendeboxcoaching.nl/