welkom | kaart | zoekfunctie | kindercoaches | level 3 coaches

Nienke Woltjer

Erve Eden

Omgeving
Nieuwe Pekela


Afgeronde opleiding(en) Keulseweg:

Equine assisted coach level 1

Praktijkervaring:

C

Geboortedatum:

1984

Doelgroep:

Volwassenen met een coachvraag. Ondersteunende begeleiding van cliënten met een (complexe) hulpvraag.

Thema(s):

Reflectie en ervaringsgerichte coaching

Aanvullende disciplines:

Natural Horsemanship.

Overige opleiding(en):

SPW4

"Ik heb u wat te bieden op het vlak van bewustwording. Als we willen nadenken over ontwikkeling of misschien het veranderen of doorbreken van patronen, mogen we bewustwording niet overslaan. Want waarom doen we de dingen eigenlijk zoals we ze doen? Hoe kwamen we ook alweer op dit punt terecht?.......wij zijn geneigd op een stoel te gaan zitten een daar eens even goed over na te denken. Paarden doen dat niet..en ze gaan ook niet tegenover u zitten om een gesprek te voeren. Zij helpen u bij die plek te komen waar u het ervaart. Bewustwording.

Na op mijn 7e besmet te zijn geraakt met ""het paardenvirus"" Heb ik 10 jaar geleden van mijn ""ziekte"" mijn beroep gemaakt en ben ik begonnen met paarden samen te werken in de hulpverlening. Eerst met kinderen en volwassenen met ASS, ADHD en andere psychosociale problematiek, later o.a. met mensen met burn-out problematiek en in de verslavingszorg met mannen met een justitiële titel.
Ook heb ik een jaar in het noordelijkste puntje van Duitsland gewoond en gewerkt op een paardenbedrijf, om mij verder toe te leggen op o.a. Natural Horsemanship en natuurlijk paardenhouden.
Met een goed gevulde rugzak aan ervaring en nu in 2018 de certificering EquineAssistedCoach daarbij, ben ik u graag van dienst!"