welkom | kaart | zoekfunctie | kindercoaches | level 3 coaches

Mijanou van Ingen

Le Regard

Omgeving
Den Haag


Coachlocatie

Rijswijk, Molenwetering. Frankrijk Vicq, Haute Marne.

Afgeronde opleiding(en) Keulseweg:

Equine assisted coach level 1

Praktijkervaring:

A

Geboortedatum:

1967

Doelgroep:

(jong)volwassenen, individueel, team- en groepscoaching

Thema(s):

Naar aanleiding van een intake gesprek kijken we welke en of er een coachvraag aanwezig is. Er kunnen meerdere thema's naar voren komen. We kijken hier samen naar en zoeken en passende oefening met het paard.Voor te specialistische thema's verwijs ik door naar een gespecialiseerde collega

Aanvullende disciplines:

beschikbaar als co-coach voor team-en groepscoaching

Overige opleiding(en):

Accompagnateur de tourisme equestre(gids te paard,)PABO.

Le Regard ‘Het uitzicht op inzicht’

Mijn naam is Mijanou van Ingen.
Ik woon zowel in Den Haag als in Frankrijk, samen met mijn man en hond. Daar, in Vicq (Haute Marne) heb ik drie paarden: Pistache, Malouk en Apache. Zij leven het hele jaar buiten en kunnen er lekker paard zijn.
In Rijswijk word ik geassisteerd door een familie Welsh pony’s: vader, moeder en veulen, die in een natuurgebied leven.
Omdat wij in Frankrijk uitkijken op een prachtige heuvel met wijnranken heb ik mijn bedrijf ‘le Regard’ genoemd, wat ‘Het uitzicht’ betekent.
Om eens helemaal tot jezelf en samen met de paarden tot inzichten en oplossingen te komen, combineer ik de coaching in Frankrijk met vakantie.

Equine Assisted Coaching is een ervarings- en oplossing gerichte methode die zich kenmerkt doordat de activiteiten plaatsvinden naast het paard op de grond en nooit op het paard. Hierbij is geen ervaring met paarden nodig.
Wanneer je een coachvraag hebt of je zit gewoon niet lekker in je vel en weet niet eens precies waarom, dan gaan we dit samen bekijken.

Als coach bied ik, na een oriënterend gesprek , oefeningen aan die je met het paard kunt doen. Het paard reageert op hoe jij je voelt en je gedraagt. Wanneer je jouw gedrag verandert reageert het paard daar direct op. Er wordt je als het ware een spiegel voorgehouden. Zo kun je op een veilige manier oefenen met eventueel ander/nieuw gedrag. Paarden zijn gevoelige dieren. Wanneer gedrag en gevoel niet overeen komen, hebben zij dat snel door. Paarden leven in het hier en nu, daar richten we ons op . Als coach ga ik ervan uit dat iedereen zelf de oplossing in zich heeft. Door te ervaren en te oefenen met de paarden en de feedback die de paarden en ik je geven naar aanleiding van mijn observaties, kom je tot inzichten en eventuele oplossingen en/of positieve veranderingen.


Wat ik kan bieden?
-Een mooie rustgevende omgeving, een luisterend oor, een kudde lieve paarden en feedback waar nodig.
-Individuele- en team coaching, teamuitjes, groepsvorming.
-Zowel in Nederland als in Frankrijk is er de mogelijkheid tot coaching. In Frankrijk in te vullen op maat en in overleg

http://www.leukepaardrijvakantie.com