terug naar het begin | kaart | zoekfunctie

Caren Wildering

Coach and Care'n

Omgeving
Zoetermeer


Coachlocatie

Stadsboerderij de Balijhoeve

Afgeronde opleiding(en) Keulseweg:

Equine assisted coach level 1 + equine assisted kindercoach

Registratie geldig tot: 2023

Praktijkervaring:

E

Geboortedatum:

1973

Doelgroep:

(Jong) volwassenen, gezinnen en teams, kinderen

Thema(s):

Kinderen (pesten, zelfvertrouwen en weerbaarheid, faalangst, laag zelfbeeld, hoogbegaafdheid, hoog sensitief, vluchtelingen, cultuurverschillen, gevoel er niet bij te horen)

Volwassenen (lifestyle-coaching)

Gezinnen (communicatie en samenwerken)

Teams (leiderschap, communicatie en samenwerking)

Aanvullende disciplines:

Weerbaarheidstrainingen, ALMP coaching (Anders Leren Met Paarden), Communiceren met paarden, Grondwerken, Westernlessen, Natural Horsemanship, Marketing- en businesscoach voor andere (paarden)coaches.

Overige opleiding(en):

Parelli level 1&2, Emiel Voest, Instructeur Paard en Gedrag, ALMP coaching (Anders Leren Met Paarden)Samen met 7 fantastische paarden kan ik je een stapje verder helpen met jouw persoonlijke thema's en levensvragen. Daarnaast begeleid ik kinderen, gezinnen en teams op het gebied van zelfvertrouwen, communicatie en samenwerking. Voor kinderen van 6-12 jaar bied ik weerbaarheidstrainingen op maat aan.

De coachpaarden staan in Zoetermeer en Hazerswoude-Dorp. We kunnen ook een afspraak maken op jouw eigen locatie, zolang dit binnen de provincie grenzen van Zuid Holland ligt.

Wil je meer weten, neem dan een kijkje op www.coachandcaren.nl. Of bel me op, dan bespreken we samen direct de mogelijkheden.

http://www.coachandcaren.nl