terug naar het begin | kaart | zoekfunctie

Maaike Rijpstra

EquiLateral

Omgeving
Haastrecht


Coachlocatie

Overberg (Ut) en Moordrecht (ZH)

Afgeronde opleiding(en) Keulseweg:

Equine assisted coach level 1 + equine assisted kindercoach

Registratie geldig tot: 2023

Praktijkervaring:

A

Geboortedatum:

1977

Doelgroep:

Iedereen met een coachvraag, zowel individueel als met zijn tweeën, of in groepsverband

Thema(s):

Ontwikkeling, leven, relaties, werk, kruispunten, grenzen, burnout, verlies en rouw, angst, stress, denken-voelen, communiceren, leiderschap, assertiviteit, samenwerken

Aanvullende disciplines:

verpleegkundige, coördinator

Overige opleiding(en):

SPW
Hbo-VCoaching met paarden is geschikt voor vrijwel iedere coachvraag. Of het nu gaat om  persoonlijke ontwikkeling, problemen, ongemakken of vragen op relationeel gebied  of op het gebied van werk en opleiding. Ik bied het aan in verschillende vormen: zo  kun je komen voor een enkele of meerdere individuele sessies maar je bent ook  welkom met je partner, je kind, een vriend of vriendin of bijvoorbeeld een  zakenpartner. Bovendien bied ik aan organisaties en bedrijven de mogelijkheid voor  teamcoaching en teamdagen. Een prachtige manier om met elkaar op ontspannen  wijze, met meer dan je hoofd alleen, bezig te zijn met de samenwerking. 


Het paard vervult de rol van co-coach. Hij helpt je om in het hier en nu te blijven,  om te ervaren en om jezelf vanuit een andere hoek te zien. Hiermee biedt hij je de  kans om te ontdekken wat je nodig hebt. Ik help door het stellen van vragen om je te  laten reflecteren op je gedachten en je gedrag.

 

Ik vind het fijn om een stukje met je op te lopen en om je vragen te stellen die je  verder helpen. Ik wil geen antwoorden geven, die heb je zelf al in je, daar ben ik van  overtuigd. Ik houd ervan om mensen te helpen maar niet door het over te nemen. Ik  wil je in je kracht zetten, of misschien beter nog: ik wil je helpen om jezelf in je kracht  (terug) te zetten. 


Dankzij mijn jarenlange ervaring in de zorg en ondersteuning voor kinderen en  volwassenen met en zonder psychiatrische problematiek en met en zonder  (verstandelijke) beperkingen, heb ik geleerd vooral te vragen en te luisteren.

 

Mensen die me kennen, als vriend of als client, noemen me integer, betrouwbaar, open en doortastend. Kom je ervaren? Je bent van harte welkom!

http://www.equilateral.nl