terug naar het begin | kaart | zoekfunctie

Zsanett Viranyi-d'Hooghe

Coaching Paardenperspectief

Omgeving
Axel


Coachlocatie

verschillende locaties in Nederland en Hongarije, basislocatie in Axel

Afgeronde opleiding(en) Keulseweg:

Equine assisted coach level 1

Registratie geldig tot: 2022

Praktijkervaring:

A

Geboortedatum:

1981

Doelgroep:

Volwassenen, individu's, duo's, teams, alle nationaliteiten die Engels, Nederlands, Vlaams of Hongaars kunnen praten

Thema(s):

authenticiteit, heelheid, kwaliteiten, assertiviteit, relaties, samenwerken, grenzen stellen, burn-out ...en alles wat zich in een sessie voordoet.

Aanvullende disciplines:

Life coach, Burn-out coach

Overige opleiding(en):

Life Coach basis bij CAO Gent

Ik was ooit bang, onzeker en verschuilde mijzelf achter mijn maskers. Ik heb veel gestudeerd en heb lang gewerkt als chemisch analist. Ik heb het avontuur- en de bijhorende uitdagingen van het leven in een vreemd land beleefd. En toen ik ben thuis gekomen in mezelf en ik ben een moedig, nieuwsgierig en authentiek mens en coach aan het worden.

Mijn visie: In mijn visie zie ik mensen die echt, zelfbewust en vrij zijn, die echte relaties opbouwen vanuit gelijkwaardigheid en die vanuit authenticiteit actief deelnemen in het leven.

Mijn motto’s:
’’Do as little as possible, as much as necessary’’ / George H. Morris/
’’ Awareness releases reality to change you.’’ /Anthony de Mello/
’’Altijd afstemmen op wat nodig is.’’

Mijn stokpaardje is ‘’Bewustwording’’.
Bewustwording is vaak de oplossing op de problemen die gelijkertijd mogelijkheden bieden tot verandering, om zo een upgrade van onszelf te kunnen ontmoeten en vrij te zetten.
Bewustwording helpt ons in onze keuzes en reacties in een wereld waar ‘’zijn wie je echt bent’’ en ‘’vanuit je authenticiteit leven’’ een soort geestelijke-mentale nood is geworden. Mijn missie is deze nood te beantwoorden. Ik faciliteer het proces van bewustwording met passie en bewogenheid voor mensen, voor paarden, en voor het leven in vrijheid. In dit proces staat jouw beleving centraal!