welkom | kaart | zoekfunctie | kindercoaches | level 3 coaches

Eugene Glimmerveen

Tjibbe Coaching

Omgeving
Meerssen


Coachlocatie

Bonaertsweg 25

Bunde (gemeente Meerssen)

Afgeronde opleiding(en) Keulseweg:

Equine assisted coach level 1

Registratie geldig tot: 2021

Praktijkervaring:

A

Geboortedatum:

1967

Doelgroep:

Mensen met psychische problemen met als specialisatie rondom de ziekte kanker

Thema(s):

Inclusieve re-integratie
Coaching via WMO/PGB en PRB
Zorgverlener met AGB registratie

Aanvullende disciplines:

Teambuilding
Workshops
Trainer
Ambassadeur Werken Tijdens Kanker

Eugène heeft zijn eigen manier van coachen ontwikkeld vanuit het bedrijfsleven en heeft voor grote bedrijven, onder andere ABP, DHL en Essent, gewerkt. Daarnaast is hij geaccrediteerd Equine Assisted Coach (EAC) level 1 en aangesloten bij de beroepsvereniging het KREAC.

 

In 2006 heeft hij reeds zijn eigen onderneming gestart. Hij richtte zich voornamelijk op het trainen, begeleiden en coachen van medewerkers in diverse disciplines. Zijn specialiteiten waren teambuilding, communicatie- en management trainingen. Nadat hij de ziekte kanker had overwonnen is hij de ideële organisatie Werken Tijdens Kanker gestart.

 

Daar heeft hij het INCLUSIE model weten te vertalen naar praktische coach– en trainingstrajecten voor iedereen aangevuld met het coachen door de inzet van paarden. Daarnaast past Eugène het Inclusie model toe bij werknemers die ziek zijn. Het begeleiden van mensen na ziekte terug naar werk via het inclusieve coaching traject blijkt succesvoller te zijn dan de standaard re-integratietrajecten. Het paard Tjibbe als collega coach is een onmisbaar element geworden binnen zijn trajecten.