welkom | kaart | zoekfunctie | kindercoaches | level 3 coaches

Anouschka van den Boom-Trubkin

Paard & Co

Omgeving
Kilder


Coachlocatie

St. Isidorusstraat 1 te Stokkum

Afgeronde opleiding(en) Keulseweg:

Equine assisted coach level 1

Registratie geldig tot: 2021

Praktijkervaring:

A

Geboortedatum:

1973

Doelgroep:

Zakelijk en particulieren zowel individueel als teams

Thema(s):

Teambuilding, (persoonlijk) leiderschap, op zoek naar je kracht en passie, loopbaanbegeleiding, werkdruk, werkplezier, managementvaardigheden, business coaching.

Aanvullende disciplines:

HR Business Partner, ondersteuning bij HRM vraagstukken en opzetten van HRM beleid, Bouwer van 3.0 organisaties en de betrokken medewerker
www.trubkinpersoneelsadvies.nl

Overige opleiding(en):

HAVO, VWO, HEAO-EL, HBO Personeelsmanagement, NLP, Lichter Leven

Paard & Co is ontstaan vanuit mijn grote droom om 'iets' met paarden te doen en de behoefte om me te ontwikkelen als coach. De unieke manier van ervaren en bewustwording door inzet van het paard is iedere keer weer een enorme inspiratie en beloning voor mijn coachees en mij.

 

Paard & Co richt zich in haar coaching voornamelijk op het bedrijfsleven. Management Teams die beter willen samenwerken, managers en leidinggevenden met vragen op het gebied van leiderschap en managementkwaliteiten. Medewerkers die vastlopen in hun werk omdat zij hoge werkdruk ervaren, geen plezier meer hebben in hun werk of door omstandigheden, zoals bijvoorbeeld een dreigende arbeidsongeschiktheid, op zoek moeten naar ander werk. En verder iedereen die op zoek is naar zijn/haar passie, naar persoonlijk leiderschap en naar zijn/haar kernkwaliteiten.