welkom | kaart | zoekfunctie | kindercoaches | level 3 coaches

Maranca Sengers

Sjamaranka

Omgeving
Zoetermeer


Coachlocatie

Middelweg 41
2651 KT Berkel en Rodenrijs

Afgeronde opleiding(en) Keulseweg:

Equine assisted coach level 2 + level 3

Praktijkervaring:

B

Geboortedatum:

1973

Doelgroep:

Kinderen, (jong) volwassenen, individueel, groepen & teams zowel bedrijfsmatig als particulier.

Thema(s):

Aan de hand van het intake gesprek en de wel of niet aanwezige coachvraag kijken we samen naar een passende activiteit die we kunnen inzetten voor de coachsessie. Tijdens de intake kunnen meerdere thema's naar voren komen en dat is oké. Bij heel specialistische coachvragen zal ik een gespecialiseerde collega benaderen.

Aanvullende disciplines:

Beschikbaar als co-coach voor groep / teamcoaching.

Mijn naam is Maranca Sengers en ik ben gecertificeerd  Equine Assisted Coach.

Ik coach de mens met  behulp van mijn paarden en werk vanuit de Natuur in en om jou heen. Bij interesse werk ik in een coachsessie met het Sjamanistische levenswiel.

Daarnaast ben ik Reiki master. De reiki energie combineer ik met aromatherapie, de kruiden en het coachen. Ik ga er vanuit dat alles energie is en dat de energie rijkelijk kan en mag  stromen en alles in verbinding is.

 

Tevens ben ik BIG-geregistreerd verpleegkundige en in het bezit van mijn AGB-code zowel voor mijn functie als verpleegkundige als voor mijn coachbedrijf, dit maakt het mogelijk om begeleiding vanuit PGB te bieden.

 

Als coach faciliteer ik in jouw leerproces. Dat doe ik door jou een activiteit aan te bieden die jij met het paard kunt doen.

 

Bij het paard kan je veilig uitproberen wat er gebeurt als je iets in jouw gedrag of houding veranderd. Een paard leeft in het hier en nu en (ver)oordeelt niet. Hij zal jou teruggeven wat jij op dat moment doet. Zo kan jij door zijn feedback inzichten krijgen in jouw handelen in jouw dagelijkse leven.

 

In de reflectiefase geef ik mijn observaties terug. Zo kun jij je bewust worden van jouw ervaringen en inzichten opdoen. Als coach ga ik ervan uit dat ieder mens het in zich heeft om zelf tot een antwoord of oplossing te komen. Tijdens de coachsessie richten wij ons op het hier en nu en kijken we naar oplossingen voor een positieve verandering en wat jij daar in de toekomst mee wilt.

 

Voor meer informatie nodig ik jou uit om een kijkje te nemen op mijn website of een berichtje te sturen voor een persoonlijk gesprek om te kijken naar wat coachen met paarden voor jou kan betekenen.