welkom | kaart | zoekfunctie | kindercoaches | level 3 coaches

Merrelin Verschoor

Paardenkern

Omgeving
Heerhugowaard


Coachlocatie

Noordervaart 88
Stompetoren

Afgeronde opleiding(en) Keulseweg:

Equine assisted coach level 1

Praktijkervaring:

A

Geboortedatum:

1990

Doelgroep:

Paardenkern is er voor (jong) volwassenen, teams, en bedrijven die om wat voor reden dan ook zijn vast gelopen in het dagelijkse leven (privé of op werk) of ontevreden zijn met hun leven. “Het mooiste wat je kan worden is jezelf” - Paardenkern

Thema(s):

Ontdekken van je persoonlijke kracht - kwaliteiten onderzoeken - identiteit - vergroten van zelfvertrouwen - bewustwording- patronen en overtuigingen doorbreken – zelfinzicht -verminderen van stress (burn-out)- communicatie (verbaal en non-verbaal)- verantwoordelijkheid- maken van keuzes - omgaan met verandering- grenzen stellen - assertiviteit - je eigen plek innemen - het omgaan met emoties - leren loslaten - verwerken/ruimte geven - balans tussen denken en voelen - innerlijke rust en daardoor ruimte - vertrouwen - zelfontwikkeling - ik sterkte-

Teams:
vertrouwen - kwaliteiten onderzoeken - samenwerking - efficiënte communicatie - afstemming & verbinding - leiderschap - je rol in het team - wie ben ik en waar sta ik - assertiviteit - inzicht in jezelf en in elkaar

Overige opleiding(en):

Arrangeur Vormgever

Mijn naam is Merrelin Verschoor, enthousiast, creatief, mindfull, doorzetter is wat ik ben.
Inspireren, motiveren, jezelf te mogen zijn, is wat ik doe samen met mijn geweldige viervoetige collega’s. Het mooiste wat je kan worden is jezelf!

We leven in een drukke en snelle maatschappij met hoge verwachtingen, waarin veel van een ieder wordt gevraagd. Ongemerkt stellen wij dan ook hoge eisen aan ons zelf, waardoor de teleurstelling het vaak wint. Vaak denken we dat we maar continu door moeten gaan en altijd klaar moeten staan voor ons zelf of anderen. Door deze druk en omstandigheden, kunnen emoties geblokkeerd raken, er is namelijk géén tijd om te voelen wat dit allemaal met je doet. Hierdoor raak je het contact met jezelf kwijt, en is je innerlijke kracht en geluk zoek.

“Je kunt pas goed voor een ander zorgen als jij eerst goed voor jezelf zorgt!”

Ik werk samen met drie IJslandse paarden, Kvika, Lara en Pretta. Deze drie dames kunnen jou ondersteunen in jouw groeiproces. Door samen met het paard één of meerdere activiteiten uit te voeren leer je je eigen patronen te herkennen, en krijg je de ruimte om te experimenteren met ander gedrag. Het paard helpt hierbij door signalen (feedback) te geven op je gedrag.
Dat maakt EAC een oplossingsgerichte methode waarin het vooral gaat om ervaren en doen, en niet het “praten over”. Door te ervaren en te experimenteren samen met het paard kom je tot jouw eigen oplossing(en).

“Ervaar wat paarden voor jou kunnen betekenen”

Over mij:
(2013) Toen ik 23 jaar oud was en plotseling, thuis kwam te zitten met een burn-out en een depressie wist ik niet wat mij over kwam.
Heb altijd gedacht dat ik gelukkig was, dat ik een balans had gevonden in deze drukke maatschappij en dat ik wist hoe ik in elkaar zat. Maar dit was dus niet helemaal het geval. Ik was een heel belangrijk hoofdstuk vergeten: het voelen, ik dacht vooral na over wie ik was, waar ik gelukkig van kon worden, maar voelde hier meestal niets bij. Voelen, waarom zou ik voelen? Ik was hierdoor juist niet bewust van wat er werkelijk in mij om ging, en leefde vooral in mijn hoofd. Ik vergat aandacht te geven aan de rest van mijn lichaam en vooral mijn hart. Met al mijn gedachten hield ik controle over mijn leven, of dit probeerde ik in elk geval.
Ik heb verschillende (therapieën) wegen bewandeld tijdens mijn herstel. In die tijd ging ik nog vaker naar mijn verzorgpaard Nadya. Nadya gaf mij namelijk veel ontspanning, steun en inzicht in mijn eigen gedrag.
Een ervaring die ik andere ook graag gun.
Mede door mijn eigen ervaringen uit het verleden kan ik zeggen dat ik ervaringsdeskundige ben. En in combinatie met de scholing tot equine assisted coach maken deze mij tot een professionele coach. Ik hoop dat ik veel mensen mag ondersteunen om hun innerlijke kracht en geluk te ontdekken. Dat je kan zijn wie je bent, en dus kan thuis komen bij jezelf!

Paardenkern: Het mooiste wat je kan worden is jezelf!

Kijk voor meer informatie op mijn website: www.paardenkern.nl