welkom | kaart | zoekfunctie

Simone Thissen

Venucon

Contactgegevens
3273 LM Westmaas
Telefoon 0620542404


Praktijkervaring: A

Geboortedatum:

1-12-1973

Doelgroep:

Particulieren (vanaf 16 jaar), ondernemers, teams en organisaties.

Thema(s):

Groei en ontwikkeling: privé en zakelijk.
Begeleiding bij verandertrajecten, keuze's maken.
Teamcoaching: voor een betere samenwerking en betere resultaten.

Aanvullende disciplines:

In 2000 afgestudeerd als dierenarts. Sinds 2002 eigenaar van Venucon (veterinary nutritional consultancy and coaching). Venucon biedt diensten aan op het gebied van tekstproducties (incl veterinair medisch vertaalwerk) en communicatie, EHBO trainingen voor hond en paard en coachingstrajecten voor particulieren en ondernemers.

Als docent en assessor werk ik in het paraveterinaire onderwijs en ben daarnaast bestuurslid bij DIMEO (Groep Dier(enarts), Mens en Omgeving) die valt onder de Koninklijke Nederlandse Maatschappij voor Diergeneeskunde. Aan huis heb ik een kleinschalige pensionstalling/manege (www.ponypret.nl) waar natural horsemanship centraal staat en de paarden lekker samen leven in een kleine kudde.

Afgeronde opleiding(en):

Systemisch begeleiden met paarden (Kifungo), Equine assisted coaching level 1 (Keulseweg), Communication Masterclass & Master entrepeneur opleiding, Open Circles Academy, Universiteit Utrecht, Faculteit Diergeneeskunde

Andere lidmaatschappen:

KNMvD, DIMEO, KNHS

Als dierenarts, docent en trainer in het bedrijfsleven en onderwijs kom ik met veel verschillende mensen en bedrijven in contact en ben vooral in mijn hoofd bezig. Iets wat ik herken bij veel (hardwerkende) mensen om me heen. Een hoge werkdruk, onvoldoende waardering, problemen binnen teams, relaties, prestatiedruk, stress etc.. en voor je het weet, wordt het teveel en loop je vast.

 

Hoe doorbreek je dit patroon en ontsnap je aan deze vicieuze cirkel?

 

Samen met de paarden begeleid ik jou en je collega's graag bij het inzicht geven in je eigen patronen, patronen in je relatie en/of in je team. Met de paarden kun je daarna ook ervaringsgericht leren hoe het anders kan.

 

Het mooie van het werken met paarden is, dat paarden zonder oordeel, in het hier en nu laten zien, waar de energie niet meer stroomt...
Hoe dat precies werkt, laat ik je graag ervaren....

 

Aantal beschikbare paarden:

6

Werkadres:

Werkt op eigen locatie:
ja
Bespreekruimte binnen:
ja
Buitenruimte overdekt:
nee
Locatie beschikbaar voor andere coaches:
nee

Op locatie:

Werkt op locatie:
ja
Kan paard meenemen:
neeLaatste certificatie:
2016 (Level 1)
Hercertificatie: 2020