welkom | kaart | zoekfunctie

Ineke van Rijsewijk

PaCo Paard&Coach

Contactgegevens
5056 PK Berkel-Enschot
Telefoon 0133556916


Praktijkervaring: B

Geboortedatum:

19-7-1975

Doelgroep:

Individueel en teams werkzaam in de zorg en pedagogisch sector. Mensen met een eigen paard

Thema(s):

Bewustwording, burnout, hooggevoelig, perfectionisme, zelfvertrouwen, enz. enz.

I don't know let's find out.....

Aanvullende disciplines:

Verpleegkundige

Afgeronde opleiding(en):

MDGO-VP Z- Verpleegkundige Office Management

Equine assisted coach level 1 en 2 (Keulseweg)

Andere lidmaatschappen:

KHNS, KWPN

Individueel:
Wil jij je persoonlijk of professioneel versterken?

We leven in een veeleisende maatschappij waarin je steeds verder van jezelf verwijderd kan raken. Herkenbaar: je eigen grenzen aan moeten geven, perfectionisme, zelfvertrouwen laag, gezien willen worden, altijd voor anderen klaarstaan en jezelf vergeten, (faal)angst, hooggevoelig, burnout, je gevoel (niet) willen toelaten?

 

Terug naar jezelf, buiten in de natuurlijke leefomgeving van het paard, kun je middels een activiteit met het paard en materialen, leren over je eigen gedrag. Je wordt uitgedaagd om letterlijk ‘buiten’ je comfortzone te treden zodat je op een nieuwe frisse manier naar de zaken kan kijken. Dit maakt het ervaringsgericht en oplossingsgericht. Op een natuurlijke manier kom je zo dichter bij jezelf en word je (weer) bewust waarna er ruimte ontstaat voor beweging en groei.

 

Team:
Het team als kudde….
Tijdens de teambuilding sessie zal het paard als lid van het team aangeven hoe de onderlinge verhoudingen zijn, hoe er wordt gecommuniceerd en op welke manier er samengewerkt wordt. Wie toont leiderschap, motivatie en creativiteit?

 

Het paard zal met zijn gedrag feilloos aantonen wat de sterke- en verbeterpunten zijn. De sessies vinden buiten plaats in de natuurlijke leefomgeving van het paard. Dit beweegt mensen om ‘out of the box’ te handelen en denken.

 

Eigen paard:

Ben jij een gelukkige paarden eigenaar?

Dan weet je precies hoe fijn het is om bezig te zijn met je paard, als een recreatieruiter of wedstrijdruiter, een heerlijke buitenrit te maken of samen te trainen voor wedstrijden. Paarden maken een passie in jou wakker.

 

Tijdens al deze momenten geeft je paard signalen af om je wat duidelijk te maken. Hoe mooi zou het zijn wanneer je dit beter zou begrijpen en zelf ook kunt leren zien.

 

De band tussen jullie zal verbeteren, hechter worden en voor de wedstrijd ruiter de prestaties bevorderen. Je paard zal je nog dierbaarder worden

 

Aantal beschikbare paarden:

3

Werkadres:

Werkt op eigen locatie:
ja
Bespreekruimte binnen:
ja
Buitenruimte overdekt:
ja
Locatie beschikbaar voor andere coaches:
nee

Op locatie:

Werkt op locatie:
ja
Kan paard meenemen:
neeLaatste certificatie:
2017 (Level 2)
Hercertificatie: 2020