welkom | kaart | zoekfunctie

Nienke Weel

Praktijk Vica

Contactgegevens
1619 AE Andijk
Telefoon 0633753244


Praktijkervaring: A

Geboortedatum:

16-10-1989

Doelgroep:

Volwassenen, jongvolwassenen én paardeneigenaren die op zoek zijn naar paardencoaching voor meer vertrouwen, rust en innerlijke balans.

Thema(s):

Samen met de paarden op weg naar meer: balans, plezier, acceptatie, leiderschap, vertrouwen en eigen kracht. Alles zit al in jou. Je mag leren zijn wie je bent!

Afgeronde opleiding(en):

Propedeuse Pedagogische Wetenschappen (VU), HBO pedagogiek (Inholland), Kindercoach (Civas), Cursus kinderen coachen met paarden, Equine assisted coach level 1 (Keulseweg)

Praktijk Vica staat voor passie voor mens en paard. Praktijk Vica ligt midden in het prachtige Westfriese landschap en is een plek waar mens en paard elkaar in alle rust kunnen ontmoeten. Met uitzicht op de dijk en de vuurtoren kun je even stilstaan en puur ervaren. De wind door je haar en de zon op je gezicht. Een paard wat zachtjes briest. Een moment helemaal voor jezelf! 

 


Als gecertificeerd en bevlogen pedagoog en paardencoach geef ik vanuit Praktijk Vica ervaringsgerichte coaching. Vanuit het ervaringsgericht bezig zijn met de paarden volgt bewustwording. Bewustwording ten aanzien van je eigen manier van denken, voelen en handelen. Vanuit daar kun je jezelf ontwikkelen in de door jou gewenste richting. Of juist leren accepteren wat er is. Dit alles in de liefdevolle aanwezigheid van de paarden. 

 


Maar ook paardeneigenaren kunnen zichzelf laten coachen. Dit doen we door het geven van coachend grondwerk. Paard en eigenaar staan altijd verbinding en beïnvloeden elkaar. Door je hier bewust van te worden kun je de verbinding met je paard verdiepen en versterken. Samen werken aan meer begrip, vrijheid en plezier. Voor mens en paard. Wij begeleiden je graag in dit prachtige proces.

Tijdens iedere coachsessie streven we naar het laten ontstaan van een verbinding tussen hoofd, hart en lichaam. Zo kan iedereen ontdekken hoe het is om van je eigen kracht uit te mogen gaan. Wie weet tot ziens bij Praktijk Vica!

Aantal beschikbare paarden:

4

Werkadres:

Werkt op eigen locatie:
ja
Bespreekruimte binnen:
ja
Buitenruimte overdekt:
nee
Locatie beschikbaar voor andere coaches:
ja

Op locatie:

Werkt op locatie:
ja
Kan paard meenemen:
neeLaatste certificatie:
2016 (Level 1)
Hercertificatie: 2020