welkom | kaart | zoekfunctie | kindercoaches | level 3 coaches

Laura Van Gool

Weidezicht Training & Coaching

Omgeving
Hoogersmilde


Afgeronde opleiding(en) Keulseweg:

Equine assisted coach level 2

Praktijkervaring:

B

Geboortedatum:

1988

Doelgroep:

Volwassenen en jong volwassenen. Particulieren en bedrijven. Individuele coachsessies of in duo/team/groepsverband.

Thema(s):

Persoonlijke ontwikkeling, zelfinzicht, onzekerheid, zelfvertrouwen, stress, burn-out, somberheid, depressie, faalangst, concentratieproblemen, vermoeidheid, teamcoaching, teambuilding, samenwerken, communicatie, relaties, keuzes maken

Overige opleiding(en):

Bachelor psychologie (WO)

Coaching voor: De perfectionist. De teamplayer. De criticus. De onzekere. De sombere. De burned-out. De angstige. Allemaal labels, maar dat zegt paarden eigenlijk niks. Zij staan klaar voor iemand die out of the box wil, in denken en doen.

 

Ik wil mensen laten zien en ervaren dat ze de regie hebben over zichzelf: Hun doen en laten. En dat als je dat weet en voelt, je alle kanten op kunt! Het is een hele verantwoordelijkheid, maar het geeft ook zoveel rust en vrijheid. Jij staat aan het roer en jij bepaalt.

 

In deze tijd waar mensen zoveel druk en stress ervaren, burned-out raken of vast lijken te zitten in werk/thuis situaties, is het fijn om jezelf door en door te kennen en een gevoel van controle te leren ervaren. Autonomie.

 

Daarnaast zit coaching nog lichtelijk in de taboesfeer. Zonde! Het getuigd juist van (wils)kracht om een ander in te schakelen om met je mee te kijken, om hulp te vragen. En een waarheid als een koe (of in mijn geval paard):
‘Make yourself a priority. At the end of the day you are your longest commitment.’

 

 

Je bent van harte welkom in Hoogersmilde, Drenthe. Kijk voor alle informatie en het laatste nieuws op www.weidezicht.com.

 

Laura