welkom | kaart | zoekfunctie | kindercoaches | level 3 coaches

Isabel Hompert

Equiniek

Omgeving
Badhoevedorp


Coachlocatie

Werkzaam op diverse locaties rond Amsterdam (Halfweg, Ouderkerk aan de Amstel, Badhoevedorp) en in overleg door heel Nederland

Afgeronde opleiding(en) Keulseweg:

Equine assisted coach level 1

Registratie geldig tot: 2021

Praktijkervaring:

C

Geboortedatum:

1979

Doelgroep:

Ieder individu of organisatie die zichzelf wil leren kennen of zichzelf verder wil ontwikkelen. Dit kan zowel particulier als zakelijk en individueel als in (management) teamverband.

Thema(s):

Leiderschap, communicatie, persoonlijke ontwikkeling, keuzes maken, balans in het leven en/of werk, loopbaanvragen, samenwerking, zelfvertrouwen, grenzen aangeven, gedrag zowel verbaal als non-verbaal, team ontwikkeling, toekomst visie ontwikkelen en vorm geven.

Aanvullende disciplines:

Loopbaanbegeleiding, team coaching, management coaching, personal coaching

Overige opleiding(en):

CREF Methode Trainer en Behandelaar, HBO Management, Economie en Recht en diverse trainingen op het gebied van HR, Sales en verzuim

Als eigenaar van Equiniek en Smart HR heb ik inmiddels 20 jaar ervaring in de rol van coach, trainer, adviseur en HR professional.

Met passie en bevlogenheid coach en train ik managers en medewerkers in het bedrijfsleven met uiteenlopende onderwerpen. Tevens leg ik mijn focus op de persoonlijke groei en ontwikkeling van personen in zowel teamverband als in een individuele setting. Hierbij gaat alles om het versterken van de innerlijke mens; of dit nu een kind, volwassene of team is.

Alle sessies staan grotendeels in het teken van (brein)kennis op doen, oplossingsgericht werken en eventueel nieuw gedrag aanleren. Ook het verwerken van eventuele vervelende levensgebeurtenissen (trauma’s) wordt aangepakt. De coaching sessies zijn te volgen in zowel de persoonlijke- als zakelijke sfeer.

 

Wat betekent Equiniek?
Equiniek is een samenvoeging van het Engelse woord Equine (Nederlands voor paarden) en het woord Uniek.

Betekenis Van Dale:
uniek (bijvoeglijk naamwoord, bijwoord)
1 alleen bestaand; = enig
2 enig in zijn soort, heel mooi

 

Uniek
Bij Equiniek wordt de hulp van paarden ingezet in ieder behandel-, coach- of trainingstraject. Onze trajecten zijn toegankelijk voor ieder individu of team. Dit omdat wij van mening zijn dat iedere persoon uniek is en dus ook een unieke en op hun afgestemde behandeling verdiend.