terug naar het begin | kaart | zoekfunctie

Yvonne van Noortwijk

Paarden van Waarde

Omgeving
Houten


Afgeronde opleiding(en) Keulseweg:

Equine assisted coach level 1

Registratie geldig tot: 2025

Praktijkervaring:

A

Geboortedatum:

1958

Doelgroep:

Ieder mens volwassene of jeugd en/of organisatie gun ik de ontmoeting met het paard voor zelfreflectie en inzicht.

Thema(s):

Individuele ontwikkeling (ook met eigen paard), teamontwikkeling/teambuilding, leiderschapsontwikkeling, loopbaanbegeleiding, verzuimbegeleiding en mindfullness door middel van patronen te herkennen, mogelijkheden te ontdekken en blokkades te doorbreken.

Overige opleiding(en):

HBO Personeel en Arbeid Hogeschool Haarlem (SOSA) Gezondheidsmanagement Avans

Paarden van Waarde biedt een veilige leeromgeving, gericht op zelfreflectie en persoonlijke groei of teamontwikkeling. De omgeving en de manier van werken voelt als een warm bad. Zonder oordel maar vol aandacht en verwondering over wat er zich gaat aandienen. De paarden waarmee ik werk leven zoveel mogelijk in een kudde. Ze zijn vriendelijk en nieuwsgierig van aard en zullen je hartelijk verwelkomen op de (buiten) locatie in de omgeving van Houten.

“Van dromen hoor je wakker te liggen, anders zijn ze niet groot genoeg.” Mijn droom was om mijn liefde voor paarden te combineren met het coachen van mensen. Dat is Paarden van Waarde geworden.

Voor een coaching traject of sessie is geen ervaring met paarden of paardrijden nodig.

Voorwaarde voor deze manier van coachen is dat je bereid bent kritisch naar jezelf te kijken, de confrontatie niet schuwt en daadwerkelijk in actie wilt komen. We voeren geen lange gesprekken maar leren door te doen, te herhalen en te ervaren. Je vindt dan zelf de oplossing voor je coach-vraag. In je eigen tempo, langs je eigen route. Je ontdekt wie je echt bent. Graag nodig ik je uit om kennis te komen maken met alles wat onze paarden je te bieden hebben. Ervaar welke waarde ze voor jou kunnen hebben.