welkom | kaart | zoekfunctie | kindercoaches | level 3 coaches

Iris van Hooren

Paerdenkracht

Omgeving
Simpelveld


Coachlocatie

Bouwerweg 22, 6369 GB Simpelveld

Afgeronde opleiding(en) Keulseweg:

Equine assisted coach level 1 + equine assisted kindercoach

Praktijkervaring:

D

Geboortedatum:

1976

Doelgroep:

Individuen, teams en kinderen

Thema(s):

Coachvragen kunnen persoonlijke vragen zijn rondom het omgaan met spanning en stress, onzekerheid of het vinden van een persoonlijke balans. Kinderen kunnen veel baat hebben bij equine assisted coaching met het vergroten van weerbaarheid of zelfvertrouwen, het omgaan met gedragsproblematiek, (faal)angst, problemen met leeftijdsgenoten en het verwerken van rouw, echtscheiding of trauma en met ontwikkelingsstoornissen als ADD, ADHD en autisme spectrum stoornissen. Bij team coaching met een afdeling of organisatie staan onderlinge processen van de teamleden centraal en komen thema’s als het verbeteren van teamprestaties, onderlinge communicatie, leidinggeven en teambuilding naar voren.

Overige opleiding(en):

Facilitaire Dienstverlening (Zuyd Hogeschool)Paarden als genezers De tijd dat paarden gebruikt werden als transportmiddel ligt ver achter ons. Met de huidige stand van de techniek zijn we niet langer afhankelijk van deze dieren om naar een gewenste bestemming te geraken. Tegenwoordig helpen paarden mensen bij verschillende omstandigheden, zowel mentaal, emotioneel als sociaal. Sterker nog, miljoenen mensen over de hele wereld zien ze als vrienden, leraren en genezers.
Equine assisted coaching oftewel paardencoaching kan wonderen doen voor mensen die lijden aan spanning en stress, burn-out en relatieproblemen. Organisaties zien verbeteringen in onderlinge communicatie en teambuilding waardoor prestaties en rendement verhogen. Maar ook kinderen met ADHD, ADD, autisme spectrum stoornissen en uitdagingen door verlies, echtscheiding of relaties met andere kinderen kunnen veel baat hebben bij equine assisted coaching.
Bij paerdenkracht© kunt u terecht voor individuele coaching, team coaching en kindercoaching. U gaat hierbij actief aan de slag met paarden, naast en nooit op het paard, in een rustige omgeving in de frisse buitenlucht. Door het uitvoeren van activiteiten met de paarden worden gedragingen, gedachtes en aannames bewust en herkenbaar en komt u zelf tot inzichten. U heeft vervolgens zélf de oplossing in u hoe u met uw specifieke vraag nu en in de toekomst wilt omgaan. Uit uw hoofd en terug naar uw gevoel.

http://www.paerdenkracht.nl/