welkom | kaart | zoekfunctie | kindercoaches | level 3 coaches

Janine van Rijn

Farolas

Omgeving


Coachlocatie

Polderdijk
1902 RZ Castricum

Praktijkervaring:

A

Geboortedatum:

1985

Doelgroep:

Individueel; Jongeren en volwassenen vanaf 14 jaar en ouder met en zonder verstandelijke beperking die vastlopen in hun persoonlijke ontwikkeling. Waaronder studenten en klanten van maatschappelijke dienstverlening instellingen.

Thema(s):

Thema's die de coachee zelf ontdekt. Bijvoorbeeld; Familie, Verstandelijke beperking, Rouw en verlies, Rust, Schulden, Grenzen, HSP, Bewustwording, Zelfinzicht en reflectie, Persoonlijke Ontwikkeling.

Aanvullende disciplines:

Maatschappelijk werk en Dienstverlening en Schulddienstverlening, Systeem opstellingen basis (Nog in training)

Overige opleiding(en):

HBO Maatschappelijk werk en Dienstverlening, MBO Sociaal Juridische Dienstverlening

Polder Coaching gaat over de persoonlijke ontwikkeling van jongeren en volwassenen. Waarbij ik gebruik maak van de kracht van de polder waar ik oorspronkelijk vandaan kom en nu mee werk en ik coach in een stukje polder van Castricum.
Vanuit verschillende opleidingen en werkervaringen vind ik het leerproces van ieder individu belangrijk. De huidige maatschappelijke ontwikkelingen vragen hierbij een snelheid die niet altijd vol te houden is. Waardoor men kan vastlopen in de persoonlijke ontwikkeling.
Bewustwording en reflectie door middel van ervaringen, samen met paard/pony (onze medecoach) ondersteun ik u graag in uw leerproces en persoonlijke ontwikkeling.
Graag werk ik met mijn eigen Fries Femke. Indien mogelijk werk ik tevens met paarden en pony's van anderen. Tevens bespreekbaar om op een andere locatie een coaching aan te bieden.