terug naar het begin | kaart | zoekfunctie

Paul Bul

Anarupa

Omgeving
Otterlo


Coachlocatie

Heideweg 2A
6731 ES Otterlo

Afgeronde opleiding(en) Keulseweg:

Equine assisted coach level 2

Registratie geldig tot: 2025

Praktijkervaring:

E

Geboortedatum:

1963

Doelgroep:

Veteranen (in werkelijke dienst en zij die Defensie hebben verlaten); Mensen met Levens- en Loopbaanongelukken.

Overige opleiding(en):

NLP Practitoner & Master

Als militair, veteraan, instructeur, personeelswerker, leerlingen- en loopbaanbegeleider bij Defensie (Landmacht) heb ik ruime ervaring opgedaan als coach en begeleider van individuen en groepen. En dan vooral op de momenten waar het er werkelijk toe deed: in het veld, daar waar de actie plaats moest vinden.

Werken met en voor mensen is het liefste dat ik doe. Vooral het ondersteunen in het functioneren als 'collega', 'partner', 'leerling' of 'ouder' en is het mijn wens om bij te dragen aan de beleving van welbevinden door iedereen het beste in zichzelf te laten ervaren en naar boven te laten komen. Omdat ik mijn passie ten volste wilde leven heb ik na 31 jaar als Adjudant-onderofficier afscheid genomen van Defensie. Het werd (eindelijk) tijd om mij beschikbaar te stellen aan iedereen die het innerlijke potentieel wil leren kennen.

Door levenservaring en studie (Equine Assisted Coach (coachen met hulp van paarden), NLP practitioner en NLP Master Practitioner) heb ik mij als ‘eigen wijze coach‘ ontwikkeld waar ik niet alleen gebruik maak van alle in de opleidingen die ik volgde aangereikte middelen. Ik heb mijn ervaring als militair en veteraan toegevoegd met als resultaat een compleet aanbod die te benoemen is als uniek, bijzonder, en door velen aangeduid als eerlijk en aantrekkelijk.

Er is een reden dat ik het liefst ‘in het veld' werk‘ met de hulp van een paard of paarden. Niet alleen is het werken met paarden mijn passie geworden, het is mijn ervaring dat het bewustzijn of het inzicht dat de coachee wenst, er razendsnel kan zijn en altijd blijvend is.

Ik ben er voor iedereen die er voor kiest zichzelf brutaal-eerlijk tegen te komen, onherroepelijk, liefdevol naar zich zelf en dus naar de wereld.