welkom | kaart | zoekfunctie | kindercoaches | level 3 coaches

Tamara Janssens

Zenzi paardencoaching

Omgeving
Alphen (Gld)


Praktijkervaring:

B

Geboortedatum:

1980

Doelgroep:

Volwassenen, kinderen, groepen

Thema(s):

Zelfvertrouwen, bewustworden,iInnerlijke groei,innerlijke rust, loslaten, grenzen stellen, balans tussen voelen en denken, inzicht krijgen in eigen gedrag en handelen.

Aanvullende disciplines:

Workshops Relatietherapie met paarden in samenwerking met een gestalttherapeut.

Overige opleiding(en):

HBO Psychologie

Zenzi paardencoaching is gevestigd in het mooie land van Maas en Waal waar rust en ruimte centraal staan. Even weg van de hectiek van alle dag, tot rust komen en aan jezelf werken waarbij de paarden een grote rol spelen.

Paarden zijn vanuit hun genen prooi en kuddedieren. Om in de natuur te overleven moeten zij intenties van andere dieren kunnen lezen en daarop reageren. Door het leven in de kudde is het paard van nature gericht op leiderschap, samenwerking en balans in een groep. Deze eigenschappen van het paard worden gebruikt bij het coachen. Het paard houd je letterlijk een spiegel voor. Ook voelt het paard de energie die je uitstraalt feilloos aan. Zo laat het paard je zien waar spanning wordt opgebouwd in het lichaam en waar eventueel blokkades zitten.

Voorbeelden van thema´s waaraan gewerkt kan worden tijdens een sessie zijn: Zelfvertrouwen, bewust worden, innerlijke groei, innerlijke rust, loslaten, grenzen stellen, balans tussen voelen en denken, inzicht krijgen in eigen gedrag en handelen. Ik geef individuele sessies voor mensen die aan een bepaald thema willen werken maar ook aan mensen met klachten zoals spanningshoofdpijn, rugklachten, stress en emotionele disbalans.

Kinderen zijn ook van harte welkom. Je kan hierbij denken aan pesten, gepest worden, gedragsproblemen, ADHD en PDD NOS.

Bij groepssessies werk ik altijd samen met collega paardencoach. Ook sta ik er voor open collega paardencoaches te ondersteunen op locatie.