terug naar het begin | kaart | zoekfunctie

Anita Blonk

De Gagelhoeve

Omgeving
Mill


Afgeronde opleiding(en) Keulseweg:

Equine assisted coach level 2

Registratie geldig tot: 2025

Praktijkervaring:

E

Geboortedatum:

1962

Vergoedingsmogelijkheden:

WMO, PGB, ZIN vanuit Jeugdwet: Zorg in Natura

Doelgroep:

Kinderen, jongeren, volwassenen, teams

Thema(s):

Emotieregulatieprocessen (angst, agressieproblematiek)

Trauma

Rouw

Leiderschap

Samenwerken

Aanvullende disciplines:

Orthopedagoog-Generalist NVO (BIG geregistreerd), Kinder & Jeugd-psycholoog NIP

Overige opleiding(en):

Eagala part 1 en 2 en Advanced Training, Promotie in de Sociale Wetenschappen, EMDR-basis, Acceptance Committment Therapy

Andere lidmaatschappen:

EAGALA, NOBCO, NVO, NIP

Op de Gagelhoeve in Mill wordt gecoacht met een kudde van momenteel 9 paarden (klein en groot, jonger en ouder). Zij leven hun leven met elkaar. De ruimte de natuur (bijna 4 hectare) en de dieren geven je de mogelijkheid om met jezelf aan de slag te kunnen. De coach/ therapeut, Anita Blonk, ondersteunt je hierin, samen met haar collega orthopedagogen en Equine specialist. Ook kun je je eigen therapeut, of een andere, voor jou belangrijke persoon, meenemen. Bij teamcoaching worden collega-KREACT coaches gevraagd.

 

Ik kom uit de wereld van het ( speciaal) onderwijs, ben Orthopedagoog-Generalist (met BIG registratie), Kinder- en Jeugdpsycholoog NIP, en opgeleid als coach voor volwassenen (NOBCO). Naast de opleidingen van de Keulseweg, heb ik me op paardgebied ook verder verdiept door opleidingen van Eagala te volgen. Ik kan coachend werken, en ook, waar nodig, meer therapeutisch werken, en je goed verwijzen als blijkt dat er iets anders nodig is. Ook werk ik graag samen met jouw hulpverlener en jou samen als blijkt dat 'Alleen praten niet genoeg is' en je aan de slag wilt met paarden.

 

Ik heb ervaring met keuzeprocessen in werk en persoonlijk leven, balansvraagstukken, ontwikkelen van leiderschaps- en communicatiemogelijkheden, verwerken/ accepteren van trauma's en angsten. Met kinderen en jongeren daarnaast ook het werken aan sociale inzichten en vaardigheden en emotieregulatie. Voor de jeugd word ik ZIN-gefinancierd vanuit gemeentes (met verwijzing van huisarts of wijk- jeugdteam) in Zuid Nederland. Ik ben aangesloten bij Zorgboeren Zuid Nederland.