welkom | kaart | zoekfunctie | kindercoaches | level 3 coaches

Sandra Slym

Sandra Coachen met Paarden

Omgeving
Hengelo


Afgeronde opleiding(en) Keulseweg:

Equine assisted coach level 2

Registratie geldig tot: 2022

Praktijkervaring:

D

Geboortedatum:

1967

Doelgroep:

Individueel, teams, kinderen

Thema(s):

Groei en bewustwording, ouderbegeleiding, leiderschap, persoonlijke ontwikkeling, hoog gevoeligheid, relaties en burnout.

Aanvullende disciplines:

Intuïtief communiceren met paarden en mensen

Overige opleiding(en):

Familieopstellingen m.b.v. paarden (Keulseweg)
Opleiding systemisch lichaamswerk en ziekteopstellingen (Be all you can Be - Stefanie Bussing)

Samen met mijn paarden bied ik je MEERDERE i.p.v 4 werkvormen aan:

- Verdiepingsjaar Aarden met Paarden moet worden Verdiepend Coachjaar
- Jaarprogramma Puur Vrouw
- Verschillende losse dagworkshops met iedere keer een ander thema
- Individuele coaching
- Groepscoaching voor teams

 

Paarden zijn meesters in het lezen van lichaamstaal en energie. Dit is de manier waarop zij communiceren in de kudde. De kleinste non-verbale signalen worden door paarden opgemerkt. Ze voelen haarfijn aan wat er speelt en wat nodig is om de groep in balans te houden om te kunnen overleven.

 

Ze kunnen menselijke lichaamstaal (en het onderbewuste) daardoor feilloos spiegelen. Ze zijn volledig in het hier en nu en reageren daardoor direct en volstrekt objectief. Je ervaart de gevolgen van je gedrag meteen door de reactie van het paard. Tijdens een coachsessie zorgen ze hiermee voor prachtige metaforen voor het omgaan met allerlei situaties in je leven.

 

Paarden kunnen mensen innerlijk raken, maar ook intimideren door hun kracht en grootte. Dat biedt op een natuurlijke manier de kans om angst te overwinnen en zelfvertrouwen te ontwikkelen.

 

De coaching is volledig op maat. Wat er nu bij jou speelt, is leidend voor een sessie. Je kunt denken aan vragen rond leiderschap, contact, communicatie, relaties en zelfvertrouwen en werken vanuit denken of gevoel. Door de directe en objectieve feedback van het paard op je handelen komen je thema’s sneller aan de oppervlakte dan bij welke andere vorm van coaching dan ook.