terug naar het begin | kaart | zoekfunctie

Karolijn Govers-Lastdrager

Kloozup

Omgeving
Zoetermeer


Coachlocatie

Henegouwerweg 1A, Waddinxveen

Afgeronde opleiding(en) Keulseweg:

Equine assisted coach level 1 + equine assisted kindercoach

Registratie geldig tot: 2025

Praktijkervaring:

E

Geboortedatum:

1963

Doelgroep:

Kinderen en volwassenen die uit een moeilijke thuissituatie komen en kampen met een laag zelfbeeld, weinig zelfvertrouwen, pestproblematiek en/of verslavingsproblematiek

Thema(s):

Laag zelfbeeld, weinig zelfvertrouwen, pestproblematiek, PTSS, gezinsproblematiek, ADHD en verslavingsproblematiek.Mijn motto is: je bent goed zoals je bent! Toch voelen veel kinderen dat niet zo. Omdat ze gepest worden bijvoorbeeld, of omdat er thuis problemen zijn. In een emotioneel veilige omgeving bij de paarden, wil ik met deze kinderen op zoek gaan naar hun kracht en kijken hoe ze zelf ook weer kunnen voelen hoe bijzonder ze zijn.
Paarden kunnen daarbij een waardevolle rol spelen omdat zij -als gevoelige kuddedieren- sterk reageren op de energie van mensen. De feedback die ze daarbij geven, kunnen we gebruiken om ervaringsgericht te leren.
Mijn doelgroep is: kinderen van 6 tot 16 jaar.
Kloozup coacht op verzoek ook volwassenen die last hebben van onzekerheid, terugkerende problemen, angsten of een laag zelfbeeld.

 

Voor wie?
In de eerste plaats voor kinderen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Omdat ze niet zo'n positief zelfbeeld hebben, weinig zelfvertrouwen, een moeilijke thuissituatie of gepest worden op school bijvoorbeeld. Samen met de paarden gaan we op zoek naar jouw kracht en kijken hoe we je weer lekker in je vel kunnen laten zitten. Want jij bent uniek en waardevol!
Daarnaast coach ik volwassenen die deelnemen aan het programma van Brasserie UP. Voor meer informatie, kijk op www.brasserieup.nl

 

En waarom paarden?
Paarden zijn kuddedieren en prooidieren. Daarom zijn ze meesters in het lezen van lichaamstaal. Hun leven hangt er immers vanaf. Wanneer de lichaamstaal niet overeenkomt met de innerlijke belevingswereld, dan reageert een paard daar onmiddellijk op. Verandert het gedrag, dan laat het paard ook een andere reactie zien.
Daarnaast zijn ze zeer vergevingsgezind, oordeelloos en leven volledig in het hier en nu. Dat zorgt voor een emotioneel veilige omgeving. Dit alles maakt paarden fantastische coaches.

 

http://www.kloozup.nl