terug naar het begin | kaart | zoekfunctie

Monique van der Wekken- van der Werve

Wervelingen-coaching

Omgeving
Noordgouwe


Afgeronde opleiding(en) Keulseweg:

Equine assisted coach level 2

Registratie geldig tot: 2021

Praktijkervaring:

B

Geboortedatum:

1968

Doelgroep:

jong volwassenen en volwassenen
individuele coaching
duo coaching
coaching van teams en groepen

Thema(s):

Burn-out, chronisch ziek zijn, angst, veranderingen in arbeidsproces, relaties, samenwerking, zelfontwikkeling en jouw levensvragen.

Hallo, ik ben Monique (1968) en opgeleid tot Equine Assisted Coach ofwel ik coach mensen met behulp van mijn paarden en pony’s.

Vanuit mijn Zeeuwse nuchterheid en rust gaan we samen op zoek naar waarom jij bijvoorbeeld niet lekker in je vel zit, je team niet lekker functioneert of je relatie niet in harmonie is. Met mijn paarden begeleid ik je in je eigen proces en zoeken we naar de oplossing voor jouw vraag.

Waarom ik dit met de paarden doe? Paarden zijn in mijn leven. Ze staan erom bekend heel gevoelig te zijn voor het ‘lezen’ van lichaamstaal en de innerlijke belevingswereld van de ander. Ze hebben dit van nature in zich en zijn daar altijd mee bezig. Ze reageren dan ook direct op signalen van soortgenoten maar ook op die van jou en mij. Ze helpen ons om ons gevoel en denkvermogen bewust te ervaren en in gang te zetten.

Natuurlijk stem ik met je af hoe vertrouwd je bent met een paard. Je blijft altijd naast het paard met je beide benen op de grond en ervaring met ze is niet vereist.

In 2017 ben ik samen met mijn man ons bedrijf Wervelingen-coaching gestart. Onze boerderij ligt in een rustige omgeving midden op het eiland Schouwen-Duiveland. Je bent er van harte welkom.