welkom | kaart | zoekfunctie | kindercoaches | level 3 coaches

Maartje Abrahamse

Flow Coaching Zeeland

Omgeving
Middelburg


Coachlocatie

Rijkebuurtweg 3
4354 SE Vrouwenpolder

Zandweg 4
4416 NA Kruiningen

Afgeronde opleiding(en) Keulseweg:

Equine assisted coach level 1

Praktijkervaring:

A

Geboortedatum:

1981

Doelgroep:

Volwassenen en adolescenten die meer in balans willen komen of willen groeien op psychisch en sociaal vlak.

Thema(s):

Ervaringsgerichte therapie en coaching psychisch:
psychisch in balans, zelfvertrouwen, zelfinzicht/zelfreflectie, stress de baas, angst de baas, je eigen pad durven lopen

psychosociaal:
sociale contacten, grenzen stellen, relatie, opvoeding, samenwerken, leiding geven

Psychosomatisch:
lichamelijke stressklachten de baas

Aanvullende disciplines:

Momenteel bezig met een praktijkopleiding aan de Two Lazy Seven Ranch (Academy for Horses and Humans)
Gewerkt met verschillende doelgroepen binnen de zorg/hulpverlening: jongeren, volwassenen, ouderen, mensen met psychische, psychiatrische en/of lichamelijke beperkingen, etc
Veel samengewerkt met andere disciplines en voorstander van het versterken van elkaar kracht (vanuit verschillende invalshoeken kijken naar en samenwerken rondom een situatie).

Overige opleiding(en):

Dog assisted therapie, Combitraining oplossingsgericht werken, HBO Maatschappelijk werk en dienstverlening / vrije studie: creatieve therapie, MBO Activiteitenbegeleiding

Andere lidmaatschappen:

Registerplein (kwaliteitskeurmerk voor sociaal professionals), Intervisiegroep Zeeland

Wijsheid krijg je door ervaring...
Als je op psychisch en/of sociaal vlak uit balans bent, kan het helpen om erover te praten en om op die manier een nieuwe balans te vinden. Veel sterker werkt het nog om er niet alleen erover te praten, maar om daarnaast ook te ervaren!!

Hierdoor werkt het niet alleen via het cognitieve gedeelte van de hersenen, maar ook via het emotionele gedeelte. Om in balans te komen is het belangrijk dat deze twee gedeelten in je hersenen goed kunnen samenwerken.

Ervaringsgerichte coaching en therapie met paarden, honden en creativiteit werkt daarom erg effectief!

Samen met de paarden, mijn hond Flow en eventueel creatieve middelen ga ik graag met je aan de slag! Zodat je zelf voldoende kracht en vertrouwen hebt (terug)gevonden om op eigen kracht verder te komen.

Het contact met het paard, de hond, of je eigen creativiteit, brengt je terug naar jezelf: uit je hoofd en naar je hart. Vervolgens ga je samen met mij de ervaring evalueren, op die manier wordt je je bewust van bepaalde emoties en gedragspatronen.

Ik bied je trajecten aan waarbij we starten met een uitgebreide intake. De intake vind plaats in de praktijkruimte in Middelburg. Van daaruit wordt gekeken welk traject je past. Een of twee losse coachsessies is/zijn ook mogelijk. We starten dan direct op een buitenlocatie (met paarden of hond) of vanuit mijn praktijkruimte (met creativiteit).

Ook werk ik graag samen met collega's die een andere vorm van hulpverlening bieden. Als aanvulling; om het geleerde in de praktijk te brengen, het jezelf eigen te maken, om ermee te oefenen. Of om bij een dieperliggend thema of emotie te komen.

De coach en therapie sessies zijn altijd naast het paard en niet op het paard. Ervaring met paarden, honden en creativiteit is niet nodig.

http://www.flowcoachingzeeland.nl/