welkom | kaart | zoekfunctie

Sjef Vissers

SVP-coaching

Contactgegevens
5235 KK ’s-Hertogenbosch
Telefoon 0646128666


Coachlocatie

Stal Oberon-Coaching
Wilgenstraat naast nr. 10
6657 AL Boven Leeuwen

Praktijkervaring: A

Geboortedatum:

25-1-1953

Doelgroep:

Politiemensen en hulpverleners, al dan niet in actieve dienst, bekend met PTSS-gerelateerde klachten en hun gezins- c.q. familieleden.
Jongeren met gedragsproblemen.

Thema(s):

Begeleiding van PTSS bij politiemensen en hulpverleners, middels de combinatie van Paardencoaching en EMDR.

Daarnaast, maken van contact, werken aan zelfvertrouwen, zelfinzicht, keuzes maken, loslaten, werken aan groei belemmerende patronen en overtuigingen, eigen talenten beter leren kennen en benutten en teambuilding.
Dit alles door ontdekken en ervaren, in samenspel met het paard.

Afgeronde opleiding(en):

Equine assisted coach level 1 (Keulseweg)
Goldstein Nederland opleiding sociale vaardigheden en Agressie regulatie trainingen
Managementopleidingen Politie
Voorbereidend Hoger Onderwijs Politie/Rechtshandhaving

Gedurende 33 actieve jaren als politieman met een ruime praktijkervaring, reikend van zwaar stedelijke problematiek, in jaren van krakersrellen en gijzelingen, tot het recherchewerk in onderzoeken bij jeugd- en zedenzaken en levensdelicten. Hierbij doe ik ruimschoots ervaring op bij coaching en begeleiding, zowel individueel als in teamverband. Vaak op plaatsen en momenten waar nieuws wordt geschreven.
Binnen een tijd waarin het nog ontbreekt aan (h)erkenning of begeleiding hiervoor, word ik ervaringskundig met beroepsgerelateerde PTSS.
Intussen ben ik hiervoor deskundig behandeld en weet ik uit eigen ervaring dat EMDR, in combinatie EAC een reële kans biedt op een snel helend effect, met een blijvend resultaat.

In het land van Maas en Waal, vlak achter de dijk van de Waal vind je mijn werkplek, binnen Stal Oberon.
Hier coach ik, veelal in samenwerking met eigenaresse Liesbeth Hoezen, EAC-coach level 1 en 2, tevens gecertificeerd EMDR-behandelaar.
Stal Oberon heeft 4 paarden, wiens thuis wordt gevormd door een stal met daarbij een royale en gedeeltelijk overdekte bak, omringd door weiland.
De locatie ademt rust, ruimte en tijd om met vraagstukken bezig te zijn, één met de kudde paarden.
Ik coach intuïtief, daarbij actief luisterend. In afstemming op en met oog voor non-verbale signalen van paard en cliënt. In een oplossings- en ervaringsgericht coachproces in het hier en nu. Binnen een voor cliënt en paard veilig kader. Met ruimte voor inzicht gevende verhelderende en duidende (re)acties.

In geval een sessie nare herinneringen c.q. trauma’s naar boven brengt, kan dit worden verwerkt, met ondersteuning door toepassing van EMDR. Meestal met hulp van de paarden, door Liesbeth. Meer informatie over Paardencoaching in combinatie met EMDR vind je op de website www.oberon-coaching.nl.

Aantal beschikbare paarden:

4

Werkadres:

Werkt op eigen locatie:
ja
Bespreekruimte binnen:
ja
Buitenruimte overdekt:
ja
Locatie beschikbaar voor andere coaches:
nee

Op locatie:

Werkt op locatie:
ja
Kan paard meenemen:
neeLaatste certificatie:
2016 (Level 1)
Hercertificatie: 2020