welkom | kaart | zoekfunctie

Isabel Hompert

Smart Coaching en Training

Contactgegevens
1067 SZ Amsterdam
Telefoon 0652076070


Coachlocatie

Werkzaam op diverse locaties rond Amsterdam (Aalsmeer, Muiden en Abcoude) en in overleg door heel Nederland

Praktijkervaring: A

Geboortedatum:

9-3-1979

Doelgroep:

Ieder individu of organisatie die zichzelf wil leren kennen of zichzelf verder wil ontwikkelen. Dit kan zowel particulier als zakelijk en individueel als in (management) teamverband.

Thema(s):

Leiderschap, communicatie, persoonlijke ontwikkeling, keuzes maken, balans in het leven en/of werk, loopbaanvragen, samenwerking, zelfvertrouwen, grenzen aangeven, gedrag zowel verbaal als non-verbaal, team ontwikkeling, toekomst visie ontwikkelen en vorm geven.

Aanvullende disciplines:

Loopbaanbegeleiding, team coaching, management coaching, personal coaching

Afgeronde opleiding(en):

Equine assisted coach level 1, HBO Management, Economie en Recht, WFT basis en schade en diverse trainingen op het gebied van HR, Sales en verzuim.

Sinds 1997 heb ik ruime ervaring als (interim) HR manager, adviseur en coach. In eerste instantie ben ik begonnen met het coachen en trainen van managers en medewerkers in het bedrijfsleven met uiteenlopende onderwerpen maar de laatste jaren richt ik mij steeds meer op verschillende doelgroepen om te helpen met persoonlijke groei en ontwikkeling. Sinds 2015 zet ik hierbij een paard of paarden in als co coach. Daarnaast coach ik ruiter/paard bij zaken waar zij tegenaan lopen bij het trainen (angst, problemen etc). 

Ik bied begeleiding, coaching en training aan op individueel niveau of teamverband bij zeer uiteenlopende onderwerpen. Hierbij wordt gewerkt aan de persoonlijk en professionele ontwikkeling van de mensen. Belangrijk speerpunt is de groei van de innerlijke mens versterken. 

De begeleiding of coaching is altijd op basis van gelijkwaardigheid. Dit hangt nauw samen met het vermogen van de individu of team om zelf verantwoordelijkheid te nemen voor zijn of haar ontwikkelingsproces.

Er kunnen diverse onderwerpen op een natuurlijke manier aan de orde komen vanuit het dagelijks leven zoals non verbale communicatie, assertiviteit, creativiteit, leiderschap, probleemoplossend vermogen, verantwoordelijkheid, relaties en vertrouwen. 

De sessies staan altijd in het teken van het zoeken naar oplossingen en ervaringsgericht leren. De sessies zijn geschikt voor ieder individu of team zowel in de persoonlijke als zakelijke sfeer.

Aantal beschikbare paarden:

1 tot 5

Werkadres:

Werkt op eigen locatie:
ja
Bespreekruimte binnen:
ja
Buitenruimte overdekt:
ja
Locatie beschikbaar voor andere coaches:
nee

Op locatie:

Werkt op locatie:
ja
Kan paard meenemen:
neeLaatste certificatie:
2015 (Level 1)
Hercertificatie: 2019