welkom | kaart | zoekfunctie

Miriam Reijnen

Zee Inzicht coaching en vertrouwenswerk

Contactgegevens
2587 TJ Den Haag
Telefoon 0651151342


Praktijkervaring: B

Geboortedatum:

06-04-71

Doelgroep:

Volwassenen en jeugd, particulier en bedrijven.

Thema(s):

Burn-out/ Bore-out, werk en privé verdeling. Vertrouwenswerk. Management, leiderschap en team coaching.

Afgeronde opleiding(en):

HSP hoogsensitiviteit begeleider via Essenzz, HBO Kader pedagoog, Reiki Tera Mai, TTouch paard, Shiatsu paard, gediplomeerd snowboard en ski instructeur, Equine assisted coach level 1 en 2 (Keulseweg), Systemisch werk familie en organisatie (Keulseweg), Gecertificeerd Vertrouwenspersoon integriteit en omgangsvormen.

Coaching

Waarom zoeken mensen een coach? Meestal om oplossingen te vinden voor problemen die hen bezighouden of het dagelijkse leven verstoren. Ik bied je de kans op begeleiding in het zoeken en samen richting geven aan dat wat jij nodig hebt. Ik ben gespecialiseerd in burn-out en bore-out trajecten, balans in werk en privé en het opruimen van een vol hoofd.

Voor bedrijven en teams verzorg ik coaching en trainingen met diverse thema’s zoals leiderschap, communicatie en samenwerking. Ook begeleiding van verandertrajecten of reorganisaties is mogelijk. Voor individuele leidinggevenden zet ik graag een persoonlijk traject uit in overleg uitgaand van de behoefte van de persoon en/of de opdrachtgever. Vanuit mijn systemische kijk onderzoeken we samenhang, positionering en uitwisseling. Gebruikmakend van de natuur vertrouw ik graag op paardenkracht tijdens Equine Assited Coaching.

 

Vertrouwenswerk

Omgangsvormen en psychosociale veiligheid zijn belangrijk voor de organisatie en de medewerkers. Vanuit mijn ervaring met integriteit vraagstukken werk ik graag samen in het zoeken naar een oplossing voor een prettige werkomgeving. We kijken naar onderwerpen als pesten op de werkvloer, ethisch leiderschap en team communicatie. Als extern vertrouwenspersoon begeleid ik medewerkers die een melding willen doen over zakelijke of sociale integriteit. Ik ondersteun in het zelf oplossend vermogen. Begeleiding van integriteitsfunctionarissen is van belang om het werk goed en in balans te kunnen uitvoeren. Coaching voor deze rol en mentale belastbaarheid is een aanvulling op het thema. Ik kijk graag met je mee wat er gevraagd wordt van deze rollen.

http://zee-inzicht.nl/

Aantal beschikbare paarden:

10

Werkadres:

Werkt op eigen locatie:
nee
Bespreekruimte binnen:
nee
Buitenruimte overdekt:
nee
Locatie beschikbaar voor andere coaches:
nee

Op locatie:

Werkt op locatie:
ja
Kan paard meenemen:
neeLaatste certificatie:
2016 (Level 2)
Hercertificatie: 2019