welkom | kaart | zoekfunctie

Miriam Reijnen

Zee Inzicht en Zee Paard coaching

Contactgegevens
2587 TJ Den Haag
Telefoon 0651151342


Praktijkervaring: B

Geboortedatum:

06-04-71

Doelgroep:

Volwassenen en jeugd, particulier en bedrijven.

Thema(s):

Burn-out, werk en privé verdeling, hoogsensitief, hoogbegaafd, mindfullness. Management coaching persoonlijke ontwikkeling.

Afgeronde opleiding(en):

HSP hoogsensitiviteit begeleider via Essenzz, HBO Logopedie, HBO Kader pedagoog, Reiki Tera Mai, TTouch paard, Shiatsu paard, gediplomeerd snowboard en ski instructeur, Equine assisted coach level 1 en 2 (Keulseweg)

Zee Inzicht en Zee Paard gaan samen op pad en vullen elkaar aan.

Onder het kopje “Miriam” in het menu op mijn website staat een korte beschrijving van mijn werkervaringen. Rode draad in al deze werkzaamheden en verschillende beroepen is informatie verzamelen en persoonlijke ontwikkeling. Ergens onderweg besloot ik dat al deze ervaring gedeeld mag worden met anderen die net als ik verstrikt kunnen raken in de buitenwereld.

Er wordt nogal wat van ons verwacht. In onze snelle manier van leven en het steeds normaler worden van iedere seconde toegang hebben tot de wereld is het eenvoudig jezelf kwijt te raken. Anderen weten dat je bereikbaar bent maar wie verwacht er nu precies van je dat je meteen antwoord op die sms? Hoe filter je al die prikkels en constante impulsen door de dag heen? Hoe ga ik om op mijn werk met mijn snelheid van denken en diepgaande inzichten?

Wat ik voor je kan doen is je begeleiden naar wat voor jou de juiste indeling is van je leven. Door middel van gesprekken, oefeningen, zelf opdrachten, of een activiteit zoals wandelen of zelfs skiën en snowboarden. Uiteraard maken we gebruik van de ervaring kracht van de paarden. Ik ga niet voor je bepalen wat goed of fout is, ik bied je geen kant en klare oplossing of stippel je agenda voor je uit. Ik herinner je er aan te voelen wat voor jou het kantelpunt is tussen genoeg en te veel. Vind je het moeilijk je in te passen of ben je in werk of privé uitgevallen? Ik geef je inzicht in waar je vastloopt of daar waar je verder zou willen, ik toon je de weidsheid van je eigen beslissing. Weidsheid die ik zelf vind wonend aan zee en die zich vertaalt in mijn manier van denken.

Er is altijd wel ergens zee in zicht, er is altijd ruimte voor een inzicht.

http://zee-inzicht.nl/

Aantal beschikbare paarden:

10

Werkadres:

Werkt op eigen locatie:
nee
Bespreekruimte binnen:
nee
Buitenruimte overdekt:
nee
Locatie beschikbaar voor andere coaches:
nee

Op locatie:

Werkt op locatie:
ja
Kan paard meenemen:
neeLaatste certificatie:
2016 (Level 2)
Hercertificatie: 2019