welkom | kaart | zoekfunctie

Freek Janssen

Equinity B.V.

Contactgegevens
5051 DX Goirle
Telefoon 0848728646


Praktijkervaring: D

Geboortedatum:

28-4-1963

Doelgroep:

Particulieren, bedrijfsleven, managers, ondernemers

Thema(s):

Burnout, omgaan met chronische ziekte, verbeteren van persoonlijke kwaliteiten, authentiek en congruent leiderschap, outside the boja denken, team- en groepsdynamisch coachen

Afgeronde opleiding(en):

Havo, Bestuurlijke Informatiekunde, Equine assisted coach Level 1 en 2 (Keulseweg)

Na jarenlang als zelfstandig interim (project) manager in het bedrijfsleven werkzaam te zijn geweest is, werd mij duidelijk dat er Verandering nodig was. Hoe boeiend en inspirerend mijn werk ook was, er was iets niet.

Iets dat er wel had moeten zijn.

Dit heeft geleid tot zelfonderzoek. Voor mij was het onderzoeken en uiteindelijk vinden van wat er nodig was een warme ontmoeting, een vanzelfsprekendheid.

De inkijk in de leegte van wat er niet was, heeft geleid tot de Verandering waar ik zo hard naar op zoek was en ben gestart met een opleiding tot intuïtief- en systemisch coach. De Verandering was daarmee niet volledig; mijn intuïtie had nog iets meer nodig.

En dat wat nodig was heb ik gevonden in de paarden. Daarmee was de Verandering compleet en ben in 2011 gestart met mijn praktijk voor Equine Assisted Coaching: coaching met het paard als co-coach. Coaching vanuit intuïtie, gebruikmakend van de Wijsheid van de Paarden.

Iedere sessie weer word ik geraakt en verwonderd door wat de paarden aan de coachee, maar ook aan mij, laten zien. Vanuit systemische invalshoek, maar ook vanuit de verbinding die ontstaat tussen de coachee en het paard. Vaak is dat nieuw voor de coachee, en daarmee diep treffend.

http://www.equinity.nl/

Aantal beschikbare paarden:

4

Werkadres:

Werkt op eigen locatie:
ja
Bespreekruimte binnen:
ja
Buitenruimte overdekt:
nee
Locatie beschikbaar voor andere coaches:
ja

Op locatie:

Werkt op locatie:
ja
Kan paard meenemen:
jaLaatste certificatie:
2017 (Certificatie update)
Hercertificatie: 2020