welkom | kaart | zoekfunctie

Babet Söhne

Aan de bak

Contactgegevens
2564 TX Den Haag
Telefoon 0636425950


Praktijkervaring: B

Geboortedatum:

10-5-1977

Doelgroep:

Ieder mens of organisatie die verdere ontwikkeling wenst in loopbaan of levensloop

Thema(s):

Keuzes maken, kwaliteiten onderzoeken, patronen doorbreken, mogelijkheden zichtbaar maken, etc.

Aanvullende disciplines:

Loopbaanbegeleiding

Afgeronde opleiding(en):

Equine assisted coach level 1 (Keulseweg), Certified Professional Program Strategisch HRM (Open Universiteit te Utrecht), HBO Personeel en Arbeid

Andere lidmaatschappen:

Noloc

Mensen de gelegenheid en de kans geven om te doen en te laten zien wat ze kunnen is waar ik voor aan de slag wil. Ruim 10 jaar verdieping in loopbaanbegeleiding en ruim 25 jaar ervaring met paarden hebben ertoe geleidt dat ik samen met de paarden de ontwikkeling van mensen in beweging zet. Ik richt mij op loopbaanbeleiding en coachingstrajecten vanuit verschillende invalshoeken. Coaching met paarden is hierin een onderdeel. Graag wil ik mensen de gelegenheid en de kans bieden om te laten zien wat ze kunnen. Zodat de beste eigenschappen aan de bak komen.

Vanaf 2001 heb ik mij verdiept in Human Ressources, loopbaanbegeleiding en werkbemiddeling. Na mijn studietijd ben ik in verschillende disciplines werkzaam geweest binnen het HR-vak. Vanaf 2013 ben ik aangesloten bij Noloc en maak ik deel uit van een kwaliteitskring. Noloc is de beroepsvereniging voor loopbaanprofessionals. In de kwaliteitskring staan intervisie en kennisdeling centraal. Accountmanager Woonzorg bij detacheringsbureau Maandag te Rotterdam en Breda. Augustus 2012 – januari 2013 (32 uur per week) Adviseur HR en Personeelsbemiddeling bij advies-, opleidings- en detacheringsbureau HabiTask te Delft. Juni 2007 – maart 2012 (36 uur per week) Medewerker HR bij Coca-Cola Enterprises te Rotterdam November 2006 - april 2007 (40 uur per week)

http://aandebak.info/

Aantal beschikbare paarden:

5

Werkadres:

Werkt op eigen locatie:
ja
Bespreekruimte binnen:
ja
Buitenruimte overdekt:
ja
Locatie beschikbaar voor andere coaches:
nee

Op locatie:

Werkt op locatie:
ja
Kan paard meenemen:
neeLaatste certificatie:
2017 (Certificatie update)
Hercertificatie: 2020