welkom | kaart | alfabetisch | specialisme | zoekfunctie

Merel Bensdorp

Contactgegevens
7413 RR Deventer


Coachlocatie

Marjan's Paardenschool
Oxerhoflaan 5
7428 MB Deventer

Praktijkervaring: A

Geboortedatum:

28-4-1967

Doelgroep:

Particulieren met levensvragen, kinderen en jongeren die hun kracht willen ontdekken, zakelijke teams die hun samenwerking willen optimaliseren.

Thema(s):

Persoonlijke en team- ontwikkeling, bewustwording, zelfinzicht en vertrouwen, balans denken-voelen, authenticiteit, heling van energieblokkades.

Aanvullende disciplines:

Natuurgeneeskundig therapeut: wet cupping, Qigong healer en dansdocente.

Afgeronde opleiding(en):

Havo, Pedagogische academie, Equine assisted coaching level 1 (Keulseweg)

Mijn jeugd en jongvolwassen leven was doordrenkt met de omgang met paarden en met dans. Deze twee disciplines hebben het begrip verbinding als gemeenschappelijke factor: tussen paard en mens, tussen muziek en beweging. Ik ben daardoor getraind in het vinden van harmonie en verbinding. Dat heeft zich uitgebreid in mijn verdere leven op verschillende gebieden.

Als leerkracht in het basisonderwijs heb ik veel geoefend in het vinden van harmonie in groepsprocessen. Het is nodig dat eenieder die deel uit maakt van die groep zich daarmee kan verbinden. Hiervoor is een zekere mate van zelfvertrouwen nodig en vaardigheid om te communiceren met anderen.

Authenticiteit is de gouden draad door mijn werk. Als een mens werkelijk authentiek is ontstaat er kunst, ontstaat er liefde en harmonie tussen verschillende aspecten van het leven. Waar we authentiek zijn kan onze intuïtie zijn werk doen en ontstaat heling in de relatie met onszelf en met de wereld om ons heen.

Als Equine assisted coach kan ik je begeleiden op de weg naar heling. Het paard helpt je in het maken van contact met je ware ik, zodat je als vanzelf ontdekt waarom dingen in het leven blokkeren. We zetten daarna een stapje verder om te ontdekken hoe de blokkades opgeheven kunnen worden.

Aantal beschikbare paarden:

17

Werkadres:

Werkt op eigen locatie:
nee
Bespreekruimte binnen:
ja
Buitenruimte overdekt:
ja
Locatie beschikbaar voor andere coaches:
nee

Op locatie:

Werkt op locatie:
ja
Kan paard meenemen:
neeLaatste certificatie:
2013 (Level 1)
Hercertificatie: 2017