welkom | kaart | zoekfunctie

Nathalie van Koesveld

PUUR | EAC

Contactgegevens
8014 EL Zwolle
Telefoon 0629874650


Coachlocatie

Hoofdweg Balkbrug

Wapenvelderkerkweg
Wapenveld

Praktijkervaring: E

Geboortedatum:

24-5-1968

Doelgroep:

Volwassenen, kinderen, groepen

Thema(s):

Burn out gerelateerde klachten, weerbaarheid, verwerken van verlieservaringen, behandelen hechtingsproblemen (waaronder ADHD en ASS), PTSS, Veteranenzorg

Aanvullende disciplines:

CREF behandelaar met paard, hypnotherapeut/integraal psychosociaal therapeut i.o.

Afgeronde opleiding(en):

Equine assisted coach level 1 en 2 (Keulseweg), CREF Methode basiskennis, voorlichter en behandelaar met paard, EMDR, Progressiegericht coachen, basisopleiding familie- en traumaopstellingen

Andere lidmaatschappen:

CREF

Aandacht, rust, ruimte .... weg van de drukte. Even tijd voor jezelf. Dat is wat je ervaart als je op een van mijn coachlocaties komt.
Samen met de paarden help ik jou in het proces van bewustwording en verandering. Tijdens de sessies houd ik mijn rol klein. Ik bied je de rust, ruimte en tijd die nodig is om met jouw vraag aan de slag te gaan.
Tussentijds en aan het eind help ik je met reflecteren, de vertaling te maken naar wat er speelt in relatie tot jouw coachvraag. Ik bied je de mogelijkheid te experimenteren.

Mijn aanpak
Mijn aanpak tijdens de sessie is heel intuïtief. Op die manier sluit ik aan op dat waar jij (of het paard) op dat moment behoefte aan heeft. Ik put daarbij de de 'rugzak' aan interventies die ik tot mijn beschikking heb (o.a. NLP, systeemwerk, Voice Dialogue, hypnotherapie, Innerlijke Kind werk). Wat mij onderscheid is dat ik werk op locaties met absolute privacy én met paarden die 24/7 in de kudde staan volgens het paddock paradise systeem. De paarden hebben altijd voldoende voer tot hun beschikking en zijn zeer goed gesocialiseerd.
In de loop der jaren heb ik een eigen werkstijl ontwikkeld welke o.a. inhoud dat ik werk met paarden in vrijheid. Dat wil zeggen dat alle hekken in principe open staan. De paarden kunnen aansluiten of weggaan al naar gelang nodig is. Dit werkt voor mijn cliënten heel krachtig. Om mijn kennis up to date te houden volg in regelmatig intervisie bijeenkomsten en bijscholingen.

Specialisatie
Binnen het coachen met behulp van paarden heb ik me gespecialiseerd in het verwerken van verlieservaringen en het behandelen van hechtingsproblemen (waaronder ADHD en stoornissen uit het autistisch spectrum) en PTSS. Tijdens mijn sessies zet ik waar nodig RDI/EMDR in.

Naast Equine Assisted Coach ben ik ook CREF Methode behandelaar met paard, hierover lees je meer op mijn website.

Aantal beschikbare paarden:

6

Werkadres:

Werkt op eigen locatie:
nee 
Bespreekruimte binnen:
ja
Buitenruimte overdekt:
nee
Locatie beschikbaar voor andere coaches:
nee

Op locatie:

Werkt op locatie:
ja
Kan paard meenemen:
neeLaatste certificatie:
2013 (Level 2)
Hercertificatie: 2016