welkom | kaart | zoekfunctie | kindercoaches | level 3 coaches

Anita Blonk

De Gagelhoeve

Omgeving
Mill


Afgeronde opleiding(en) Keulseweg:

Equine assisted coach level 2 + level 3

Registratie geldig tot: 2022

Praktijkervaring:

E

Geboortedatum:

1962

Doelgroep:

Kinderen, jongeren, volwassenen, teams

Thema(s):

Angsten (sociale, faal-, existentiële)
Trauma
Afscheid
Leiderschap
Samenwerken
Sociale vaardigheden

Aanvullende disciplines:

Orthopedagoog-Generalist NVO, Kinder & Jeugd-psycholoog NIP, SKJ post master Pedagoog geregistreerd

Overige opleiding(en):

Eagala part 1 en 2 en Advanced Training, Promotie in de Sociale Wetenschappen, EMDR-basis, Acceptance Committment Therapy

Andere lidmaatschappen:

EAGALA, NOBCO, NVO, NIP

Op de Gagelhoeve in Mill wordt gecoacht met een kudde van momenteel 9 paarden (klein en groot, jonger en ouder). Zij leven hun leven met elkaar. De ruimte de natuur (bijna 4 hectare) en de dieren geven je de mogelijkheid om met jezelf aan de slag te kunnen. De coach/ therapeut, Anita Blonk, ondersteunt je hierin. Ook kun je je eigen therapeut, of een andere, voor jou belangrijke persoon, meenemen. Bij teamcoaching worden collega-KREAC coaches gevraagd.

 

Ik kom uit de wereld van het ( speciaal) onderwijs, ben Orthopedagoog, Kinder- en Jeugdpsycholoog, en opgeleid als coach voor volwassenen. Naast de opleidingen van de Keulseweg, heb ik me ook verder verdiept door cursussen van Eagala te volgen. Ik kan coachend werken, en ook, waar nodig, meer therapeutisch werken, en je goed verwijzen als blijkt dat er iets anders nodig is. Ook werk ik graag samen met jouw hulpverlener en jou samen als blijkt dat 'Alleen praten niet genoeg is' en je aan de slag wilt met paarden.

Ik heb ervaring met keuzeprocessen in werk en persoonlijk leven, balansvraagstukken, ontwikkelen van leiderschaps- en communicatiemogelijkheden, verwerken/ accepteren van trauma's en angsten. Met kinderen en jongeren daarnaast ook het werken aan sociale inzichten en vaardigheden. Voor de jeugd word ik gefinancierd vanuit gemeentes (met verwijzing van huisarts of wijk- jeugdteam). Ik ben aangesloten bij Zorgboeren Zuid Nederland.

http://www.gagelhoeve.nl/