welkom | kaart | alfabetisch | specialisme | zoekfunctie

Jolanda Kleiss

Equizenz

Contactgegevens
Zevenmorgenstraat 2
5406 WC Uden
Telefoon 0621250362


Praktijkervaring: E

Geboortedatum:

26-6-1967

Doelgroep:

Hooggevoelige personen dit kunnen kinderen, pubers en volwassenen zijn. Iedereen die om wat voor reden dan ook zijn vast gelopen in het dagelijks leven. Dit betreft: inter persoonlijk, werk, school, gezin en relatie.

Thema(s):

Het aarden en gronden. Verleden in een nieuw kader zetten. Het innerlijk kind, grenzen leren stellen, contact & communicatie. omgaan met emotie regulering, ontspanning, leren omgaan met hooggevoeligheid & overprikkeling. Intuïtie, paranormaal,scheiding, rouw, pesten, (faal)angst. Burn-out en depressie.

Aanvullende disciplines:

Natuurgeneeskundig therapeut voor mens en dier, systematisch therapeut, kunstzinnig coach, stresscounselor, Nieuwetijd-kindercoach, Healing & Reading, Centered riding instructeur level 1, Voice dialogue en Chakra-psychologie.

Afgeronde opleiding(en):

Para medisch natuurgeneeskundige, Systemisch therapeut, Equine assisted coach level 1 (Keulseweg), Nieuwetijds-kindercoach, Boedistische psychologie leergang Hsp

Andere lidmaatschappen:

Batc Centered riding

Bij Equizenz kun je terecht als hooggevoelig persoon of als je stressgerelateerde klachten en psychosomatische klachten hebt. De activiteitenstal biedt therapie, coaching en trainingen met paarden. Je leert omgaan met hooggevoeligheid en emoties en deze om te zetten van last naar kracht. Alles wat Equizenz aanbied is maatwerk en hierin sta jij dus altijd centraal.

Stal EquiZenz is een Privé stal waar binnen ik mijn natuurgeneeskundig praktijk gevestigd heb.
Ik richt me speciaal op jou als hooggevoelige mens (kind, puber en volwassene). Dit omdat ik jarenlang met mijn eigen persoonlijkheidskenmerk heb geworsteld. Hierin heb ik een weg gevonden en als ervaringsdeskundige kan ik jou uitstekend begeleiden in het omzetten van last naar kracht.

De begeleidingstrajecten zijn een mija van Para Medisch natuurgeneeskundige therapie, Epona, EAC coachen(Keulseweg), systemisch werken en trainings technieken die voort komen uit het in vrijheid trainen en communiceren met paarden.
Individuele begeleiding: Persoonlijke maatwerk training voor jou als hooggevoelig persoon. Doorbreek patronen en leer meer over jezelf en de omgeving.
Zakelijke coaching: Voor jou als zelfstandige ondernemer werkzaam in de zorg, therapeut, coach of begeleider. Geef richting en ontwikkel je als persoon en leer leidinggeven.
Ruiter en paard: Communiceer vanuit je hart en ga de samenwerking met het paard aan en leer rijden vanuit gevoel en lichaamsbewustzijn.
Kind en paard: Het kind maakt op intense en fysieke manier kennis met de magie van het paard. Workshops en cursussen: De cursussen zijn gericht op hulpvragen. Zoals: levensvragen over relaties, vertrouwen op intuïtie, omgang met hooggevoeligheid en een persoonlijk leiderschap ontwikkelen.
Equi & Artjaartraining: Een jaar vol zelf-ontplooiing en innerlijk bewustzijn voor jou als hooggevoelig mens. Vergroot je bewust zijn, doorbreek belemmerende patronen en ontwikkel openheid.

De Plek en de Paarden
Stal Equizenz is onderdeel van het natuurgebied De Maashorst met 3.500 hectare aan pure natuurpracht. De paarden waarmee ik werk zijn Tinkers. Zij geven vertrouwen en een gevoel van veiligheid. Door hun rustige gouden karakter en harige uitstraling en het geduld veroveren zij jouw hart.

Als hooggevoelig persoon vind je het vaak prettig om in de nabijheid te verkeren van dieren en de natuur. Gewoon zijn en geen last hebben van overprikkeling. Ervaar de rust en laat je meenemen door het ritme van het paard. In mijn beleving is het paard ook hooggevoelig. Ze reageren op wat ze voelen en zijn zo in staat om onze innerlijke beleving in beeld te brengen. Paarden leven in het zelfde ritme als jou, de hooggevoelige mens. Ze begrijpen je en stellen geen vragen. Zij reageren heel puur op wat ze zien, horen en voelen. Dat is hun kracht. Ervaar het paard als spiegel en leermeester.

Door mijn eigen ervaring met hooggevoelig zijn weet ik wat het is en hoe het voelt. Maar ook welke problemen je kunt tegen komen. Ikzelf heb mijn hooggevoeligheid om kunnen zetten van last naar kracht. Door mezelf er volledig in te verdiepen en vanuit mijn eigen ervaring en intuïtie ben ik praktische trajecten gaan ontwikkelen om hooggevoelige personen te begeleidingen en maatwerk aan te bieden.

Aantal beschikbare paarden:

5

Werkadres:

Werkt op eigen locatie:
ja 
Bespreekruimte binnen:
ja
Buitenruimte overdekt:
nee
Locatie beschikbaar voor andere coaches:
nee

Op locatie:

Werkt op locatie:
ja
Kan paard meenemen:
neeLaatste certificatie:
2012 (Level 1)
Hercertificatie: 2016