welkom | kaart | zoekfunctie

Jan de Vries

Stal de Vries BV

Contactgegevens
1127 PM Den Ilp
Telefoon 0204825867


Praktijkervaring: A

Geboortedatum:

12-7-1963

Doelgroep:

Teams van bedrijven, overheid, stichtingen en instellingen. Relatie coach voor alleenstaanden. Mental coach voor Artiesten, Muziekanten en Sporters. Mensen met angst voor paarden.

Thema(s):

Persoonlijke ontwikkeling. Lichaamstaal, Non verbale communicatie. Samenwerken, Communiceren, Leiderschap, Je rol in het team, Wisselend Leiderschap, Anticiperen, Onzekerheid. Wie ben ik, waar sta ik. Paarden begrijpen

Aanvullende disciplines:

Master of Business Administration. Mijn opleiding aan Henley Business School, onderdeel van The University of Reading. Ervaringen, en nog steeds werkzaam, in het bedrijfsleven. Entertainmentbranche. Jaren lange ervaring met paarden. Vanaf mijn 10e jaar, dressuurstal en paardenfokkerij. Creatief, Muzikant, Songwriter, Gitarist en Zanger.

Afgeronde opleiding(en):

HTS – A, Henley Busniness School, University of Reading, Equine assisted coach level 1 (Keulseweg)

Andere lidmaatschappen:

KNHS (Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie), FPS (Fries Paarden Stamboek), Henley Alumni

Tijdens mijn werk in het bedrijfsleven waren er diverse mensen in mijn netwerk die mij adviseerde om coach werk te gaan doen. Dat advies heb ik opgevolgd maar wel op mijn manier. Met behulp van paarden. De magie, de eerlijkheid, de oprechtheid, het respect van de paarden voor de mens. Wat een paard kan bewerkstelligen bij een mens is prachtig. De finesse gecombineerd met kracht en uitstraling. Het paard draait niet om de brei heen, geen dubbele agenda, geen politiek spel. Eerlijk en oprecht.

Mijn passie voor paarden gecombineerd met mijn bedrijfskundige opleiding en ervaring in het bedrijfsleven leiden tot de voor de hand liggende keuze om coach sessies te doen voor bedrijven. Individueel als wel Teams.

Bij het werken met de paarden wordt zichtbaar gemaakt wat de manier van werken op dat moment is binnen het bedrijf. Door te ervaren, bewust te worden en te experimenteren wordt er gewerkt aan diverse aspecten binnen het team. Dit kan zijn, samenwerken, communiceren, leiderschap, kwaliteiten van een ieder herkennen en erkennen.

Naast het werken met bedrijven ben ik de afgelopen jaren benaderd door Singels met vragen over relaties en vooral het aangaan van relaties. De paarden laten de mensen goed zien hoe ze gezien worden door anderen, spiegelen. Dit werkt verhelderen en brengt men dichter bij een toekomstige partner.

De trainingen worden gegeven bij Stal de Vries te Den Ilp. Dit is onder de rook van Amsterdam midden in het natuurgebied Het Ilperveld. Stal de Vries beschikt over een zaal, Faciliteiten om buiten en binnen te werken met de paarden. Ik werk met Friese paarden welke zijn geboren en opgegroeid bij Stal de Vries. Voor meer informatie www.staldevries.nl

http://www.staldevries.nl/

Aantal beschikbare paarden:

10

Werkadres:

Werkt op eigen locatie:
ja 
Bespreekruimte binnen:
ja
Buitenruimte overdekt:
ja
Locatie beschikbaar voor andere coaches:
ja

Op locatie:

Werkt op locatie:
nee
Kan paard meenemen:
neeLaatste certificatie:
2017 (Certificatie update)
Hercertificatie: 2020