welkom | kaart | zoekfunctie | kindercoaches | level 3 coaches

Jan de Vries

Stijg Coaching

Omgeving
Den Ilp


Afgeronde opleiding(en) Keulseweg:

Equine assisted coach level 1

Registratie geldig tot: 2020

Praktijkervaring:

A

Geboortedatum:

1963

Doelgroep:

Teams van bedrijven en instellingen.

 

Thema(s):

Leiderschapontwikkeling en teambuilding.

Aanvullende disciplines:

Henley MBA (Brunel University)

Ervaring in leidinggevende functies

Vanaf mijn 10 levensjaar actief met paarden (dressuur, fokkerij)

Overige opleiding(en):

Henley Business School (MBA)

HTS - A

Andere lidmaatschappen:

KNHS (Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie), FPS (Fries Paarden Stamboek), Henley Alumni, Rotary Club Nieuwendam, BNI Allure

Tijdens mijn werk in het bedrijfsleven waren er diverse mensen in mijn netwerk die mij adviseerde om coach werk te gaan doen. Dat advies heb ik opgevolgd maar wel op mijn manier. Met behulp van paarden. De magie, de eerlijkheid, de oprechtheid, het respect van de paarden voor de mens. Wat een paard kan bewerkstelligen bij een mens is prachtig. De finesse gecombineerd met kracht en uitstraling. Het paard draait niet om de brei heen, geen dubbele agenda, geen politiek spel. Eerlijk en oprecht.

Mijn passie voor paarden gecombineerd met mijn bedrijfskundige opleiding en ervaring in het bedrijfsleven leiden tot de voor de hand liggende keuze om coach sessies te doen voor bedrijven. Individueel als wel Teams.

Bij het werken met de paarden wordt zichtbaar gemaakt wat de manier van werken op dat moment is binnen het bedrijf. Door te ervaren, bewust te worden en te experimenteren wordt er gewerkt aan diverse aspecten binnen het team. Dit kan zijn, samenwerken, communiceren, leiderschap, kwaliteiten van een ieder herkennen en erkennen. 

De trainingen worden gegeven bij Stal de Vries te Den Ilp. Dit is onder de rook van Amsterdam midden in het natuurgebied Het Ilperveld. Stal de Vries beschikt over een zaal, Faciliteiten om buiten en binnen te werken met de paarden. Ik werk met Friese paarden welke zijn geboren en opgegroeid bij Stal de Vries. Voor meer informatie www.stijgcoaching.nl.

 

http://www.stijgcoaching.nl/